Turkcell, Vodafone, Türk Telekom vb. Hizmet Teklifleri

Maşallah Can Bey. Ben o zımbırtıyı 2 gün kullandım hiç faydasını görmedim.

Bizim burada simdiye kadar benim de pek isime yaramadi. Türkiye ye gelince bir deneyeyim dedim Eskisehir de acayipti, artik aciklama kismindaki Almanca yazilardan falan midir bilmiyorum.

Bizim burada simdiye kadar benim de pek isime yaramadi. Türkiye ye gelince bir deneyeyim dedim Eskisehir de acayipti, artik aciklama kismindaki Almanca yazilardan falan midir bilmiyorum.

Almanya'ya kapak atmak isteyen hanımların ilgisi olduğu açık.

Almanya'ya kapak atmak isteyen hanımların ilgisi olduğu açık.
Eskişehir in gurbetçisi çoktur Mahir Kocamış,oradan mütevellit olsa gerek bu ilgi

Türk insanının Almanya ya kapak atma sevdası geçeli çok uzun zaman oldu sevgili Mahir Kocamış

trend Kanada haberin olsun Mahir Kocamış

Eskişehir in gurbetçisi çoktur Mahir Kocamış,oradan mütevellit olsa gerek bu ilgi

Türk insanının Almanya ya kapak atma sevdası geçeli çok uzun zaman oldu sevgili Mahir Kocamış

trend Kanada haberin olsun Mahir Kocamış

Almanya'nın bizi kıskandığını unutmuştum. Çok özür dilerim.

İnternet için var mı öneri

Gidip uydunet bağlatıcam yoksa.

Fiyatı çok uygun ve gayet iyi. Düşünme geç. Ankara'da yaşadığım yıllarda kullandım. Şu an yaşadığım şehirde olsa başka bir şey kullanmazdım.
Ben de 2 yıl falan kullandım memnundum da diğer ihtimalleri de değerlendirmek gerek.

3 ay önce Turk Telekom faturasıza geçmiştim 5+2 gb 28 lira veriyordum dün aradılar 15 gb 35 lira faturalı önerdiler kabul ettim ben de

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnternet için var mı öneri

Gidip uydunet bağlatıcam yoksa.

Altyapı müsaitse bağlatın derim.
Türk Telekom ve süperonline el yakıo.
35 Mbit için iki sene önce 63 liradan sözleşme yapmıştım . Şimdi 120 tlden düşük değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt