Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azizden kurtulurlarsa oturturlar. Biz ne yapacagiz o onemli. Dursunun actigi hasar oyle kolay kolay kapanmaz.
Bu oly ile biz bile başabaş oynardık heralde.Rezalet takım.
bogdanovic cok buyuk basketci gercekten. Bunu NBAde bir tkimin almasi lazim. Fenere fazla adam
Olympiakos ilk beşte 4 yerli, Fenerbahçe ilk beşte 0.
Türkiye nüfus 78.6M,
Yunanistan nüfus 10.8M.
Olympiakos ilk beşte 4 yerli, Fenerbahçe ilk beşte 0.
Türkiye nüfus 78.6M,
Yunanistan nüfus 10.8M.
Hiç sanmıyorum.Aziz'den önce de bataklıktaydı bunlar.Sen bu konularda fazla karamsar bakıyorsun bence.
İyi bir yönetimle 1 seneye kalmadan toparlanırız.
udoh ve bogdan'ı brooklyn nets istiyormuş.

udoh ve bogdan'ı brooklyn nets istiyormuş.
Ortada rakamlar var sarper. Gecen Faruk Surenin konusmasini izledim. Klubun hisselerini satmadan bu borcun kapanmayacagini aksi taktirde cok kotu gunlerin bizi bekledigini soyledi buyuk baskan. Ben oyle bir seneye falan toparlanacagimizi hic sanmam. Suan ekonomik olarak en kotu durumda klubuz. Buna ragmen yine en fazla zarari biz acikladik olacak is degil.
fenerde melih disinda turk oyuncu varmi oynayan
Ortada rakamlar var sarper. Gecen Faruk Surenin konusmasini izledim. Klubun hisselerini satmadan bu borcun kapanmayacagini aksi taktirde cok kotu gunlerin bizi bekledigini soyledi buyuk baskan. Ben oyle bir seneye falan toparlanacagimizi hic sanmam. Suan ekonomik olarak en kotu durumda klubuz. Buna ragmen yine en fazla zarari biz acikladik olacak is degil.
Alt yaş milli takımlarında gençlerimiz basketbolda hep çeyrek/yarı final falan yapıyor turnuvalarda en kötü.Olympiakos ilk beşte 4 yerli, Fenerbahçe ilk beşte 0.
Türkiye nüfus 78.6M,
Yunanistan nüfus 10.8M.
Kulübün batmadığı gün yok 20 senedir.Çok takmamak lazım taraftar olarak böyle şeyleri.