Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maçıda kaybederlerse azizi maç sonu direk zincirlikuyu ya götürürler.:asd22:

bogdanovic cok buyuk basketci gercekten. Bunu NBAde bir tkimin almasi lazim. Fenere fazla adam

Olympiakos ilk beşte 4 yerli, Fenerbahçe ilk beşte 0.
Türkiye nüfus 78.6M,
Yunanistan nüfus 10.8M.

Hiç sanmıyorum.Aziz'den önce de bataklıktaydı bunlar.Sen bu konularda fazla karamsar bakıyorsun bence.

İyi bir yönetimle 1 seneye kalmadan toparlanırız.

Ortada rakamlar var sarper. Gecen Faruk Surenin konusmasini izledim. Klubun hisselerini satmadan bu borcun kapanmayacagini aksi taktirde cok kotu gunlerin bizi bekledigini soyledi buyuk baskan. Ben oyle bir seneye falan toparlanacagimizi hic sanmam. Suan ekonomik olarak en kotu durumda klubuz. Buna ragmen yine en fazla zarari biz acikladik olacak is degil.

suan fb'nin önde olmasının sebebi kalinic'in ekstra çıkıp ilk çeyrekte çılgın atması.
bogdan'ın üçlemesi, datome'nin berbat oyunu ve udoh'un ilk yarıda hücumda etkili olamaması ise oly'nin avantajı oldu.

Son düzenleme:
Ortada rakamlar var sarper. Gecen Faruk Surenin konusmasini izledim. Klubun hisselerini satmadan bu borcun kapanmayacagini aksi taktirde cok kotu gunlerin bizi bekledigini soyledi buyuk baskan. Ben oyle bir seneye falan toparlanacagimizi hic sanmam. Suan ekonomik olarak en kotu durumda klubuz. Buna ragmen yine en fazla zarari biz acikladik olacak is degil.

Kulübün batmadığı gün yok 20 senedir.Çok takmamak lazım taraftar olarak böyle şeyleri.

Sorsan Dursun haini borç ödüyor.Ünal Aysal'a sallayan mallar var.Aysal en azından sportif başarıyı sağlamıştı.Bu Dursun haini hem kulübün borcunu artırdı hem de ortada sportif başarı yok.:mad:

Olympiakos ilk beşte 4 yerli, Fenerbahçe ilk beşte 0.
Türkiye nüfus 78.6M,
Yunanistan nüfus 10.8M.
Alt yaş milli takımlarında gençlerimiz basketbolda hep çeyrek/yarı final falan yapıyor turnuvalarda en kötü.
Ama o oyuncuları potansiyeline ulaştıramıyoruz, A takımlarda hiç şans verilmiyor. Bu futbol içinde geçerli.

Kulübün batmadığı gün yok 20 senedir.Çok takmamak lazım taraftar olarak böyle şeyleri.

Ekonmik olarak duzluge cikmadan basarilar ancak gundelik olur. Bu her takim icin gecerli. Ben cok umutsuzum gelecekten. Elimizde para edecek 2 tane sey vardi onu da yok pahasina devlete peskes cekti Dursun. Bu isin sonu seve seve cinlilere yada araplara hisseleri satmak olacak ondan sonrasi allah kerim

Tamam yabancı sınırı olmasın, iyi oyuncular her branşta gelsin de arkadaş bir takımın neredeyse 12 oyuncusunun tamamı yabancı olur mu? Kaptan dedikleri adam final fourda bir dakika süre almıyorsa bir tuhaflık var demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt