Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük başkan Aziz Yıldırım çıktı ortaya.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

bizde bulmalıyız 35 40 milyonluk bütçeler lazım yoksa sürünürüz eurochallangelerde

Orada maçı izleyen gergin efendi de Eurocup ile övünsün.Ulan aklıma geldikçe çıldırıyorum.9 milyon doları hiç etti.:mad:

669.gif

eurovision gibi bişey bu

istediğinizi diyin

o kadar mühim olsa 3 futbolcunun maaşıyla kupayı alacak takımın bütçesi kurulmaz

bu kadar basit

bu kupayı almak gayet basit

sen de 30 milyonluk bütçe kur al kupayı

Birader kusura bakmada çok boş konuşuyorsun bu işler sadece parayla olmuyor öyle olsa real 35M bütçesiyle her sene şampiyon olur.

Gizli kuşlar yalamaya başlar şimdi diyecektim ama final maçı başlamadan başlanmış bile.
Azize bir kaç sene daha bizimle bunun sayesinde. O taraftan bakınmalı.

eurovision gibi bişey bu

istediğinizi diyin

o kadar mühim olsa 3 futbolcunun maaşıyla kupayı alacak takımın bütçesi kurulmaz

bu kadar basit

bu kupayı almak gayet basit

sen de 30 milyonluk bütçe kur al kupayı

Affedersin ama bok basit reis. Senden böyle saçma mesajlar görmek, fb'nin kupayı almasından daha çok üzdü beni :(

Helal olsun Basketbol'un 1 numarasını kazandılar sondaki tezahüratları duymak bile yeterdi tebrik etmek için. Türk takımlarının en büyük başarısı değil malesef. Basketbol için evet ama futbolda bırakın 2. Kupasını kazanmayı, CL de çeyrek yapmak bile daha çok ses getiriyor malesef

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birader kusura bakmada çok boş konuşuyorsun bu işler sadece parayla olmuyor öyle olsa real 35M bütçesiyle her sene şampiyon olur.

aziz yıldırımın kendi açıklaması var

futbolda avrupada başarısız olmanın sebebi gelirimiz diye

baskette 20 milyon ile şampiyon oluyorsun diyor aziz

takımı kuran adam bunu söylerken senin zıttını söylemen baya komik

Keşke biz de Sneijder'i şutlayıp, ona ödenecek olan parayı basketbola yatırsak.

Affedersin ama bok basit reis. Senden böyle saçma mesajlar görmek, fb'nin kupayı almasından daha çok üzdü beni :(

çok zor doğru diyorsun

çok önemli 1 turnuva

o yüzden 600-700 milyon €luk bütçeli takımlar baskete 1 milyon € ayırıyor

çok mühim kupa

f4teki takımlardan belli

aziz yıldırım diyor baskette başarılı olmak kolay diye

biraz takip

Bu kadar çok para harcayarak bir yerde şampiyon olacakları kesindi. Kaç yıldır Cskadan sonra en çok para harcıyan takım. Bu branşlarda iş paraya bakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt