- 19 Mart 2014
- 29.473
- 30.926
- 2.718
King'in ayakkabısını bile alamazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sezon Euroleague yayın haklarından 690M € Gelir elde edilmiş. Bu gelirin ne kadarlık kısmı Euroleague'de oynayan takımlara pay edilecek bir bilgisi olan varmı ve kime neye göre ne kadar pay verilecek?
bak bu da ayrı bi konu.ülker sana nerdeyse qötünü bile vermiş,kaç yıldır olağanüstü imkanlar var.al bi zahmet bu kupayı.Bu bütçelerle almamaları zaten saçmalıktı yıllardır, destan yazılacak bir durum görmüyorum sanki imkansızlıklar içinde şampiyon oldular abartılmasın yani.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yerde okudum Euroleague yıllık gelirinin toplamda 36m Euro olduğu yazıyordu. Fenerbahçe'nin kupayı kazanması ile tüm yıllık gelirinin 1,5M Euro civarında olacağı bilgisi de var. Yani harcadığı paranın 10'da birini çıkartamıyorsun Euroleague'ten.
Var ise başka bilgi paylaşır mısın? Öğrenmek istiyorum çünkü.
Kupanın ismi ve sponsorları türklerden oluşan bir kupadan söz ediyoruz bide. Başkani desen yine türk.kesinlikle yıllık 30-40 milyon euro bütçelere değmeyecek bir haz ve mutluluk basketbol..
olimpiakos başkanı da demiş 10 yabancı + koçları da türk değil manyak gibi bütçe harcamışlar + seyirci avantajı ee bırakında olsun bi zahmet..
bu paralarla gelecek bir basket şampiyonluğu enayiliktir nazarımda asla istemem..
ne maddi geliri ne manevi hazzı asla değmiyor bu paralara..
alana hayırsız olsun..
sercio yyuyy fenerde oynamak isterim demis.melli ve printezis ile de anlasmak üzereylermis.ortada kupa bırakmicaklar amg.
Bize ne renkdaş Real, CSKA, Oly düşünsün.