Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon Euroleague yayın haklarından 690M € Gelir elde edilmiş. Bu gelirin ne kadarlık kısmı Euroleague'de oynayan takımlara pay edilecek bir bilgisi olan varmı ve kime neye göre ne kadar pay verilecek?

Bir yerde okudum Euroleague yıllık gelirinin toplamda 36m Euro olduğu yazıyordu. Fenerbahçe'nin kupayı kazanması ile tüm yıllık gelirinin 1,5M Euro civarında olacağı bilgisi de var. Yani harcadığı paranın 10'da birini çıkartamıyorsun Euroleague'ten.

Var ise başka bilgi paylaşır mısın? Öğrenmek istiyorum çünkü.

Bu bütçelerle almamaları zaten saçmalıktı yıllardır, destan yazılacak bir durum görmüyorum sanki imkansızlıklar içinde şampiyon oldular abartılmasın yani.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bak bu da ayrı bi konu.ülker sana nerdeyse qötünü bile vermiş,kaç yıldır olağanüstü imkanlar var.al bi zahmet bu kupayı.

Tebrik edin geçin beyler, uzun uzadıysa tartışmak manasız geliyor. Basketbol'da kulüpler bazında erkekler de en büyük kupa bu değil mi ? Küçümsemek kimseye gram fayda getirmez. Tebrik ederim. 3 tür kovalıyorlardı ve başarıya ulaştılar. Yok yerli yok, hepsi yabancı falan saçma sapan argümanlar oluyor. Kazanan kısmında isim ne yazılıyor. ? Ekpe Udoh değil Fenerbahçe biz kazansaydık bizde de Micov yada Mc Collum yazmayacaktı.

Bir yerde okudum Euroleague yıllık gelirinin toplamda 36m Euro olduğu yazıyordu. Fenerbahçe'nin kupayı kazanması ile tüm yıllık gelirinin 1,5M Euro civarında olacağı bilgisi de var. Yani harcadığı paranın 10'da birini çıkartamıyorsun Euroleague'ten.

Var ise başka bilgi paylaşır mısın? Öğrenmek istiyorum çünkü.

O 36M takımlara dağıtılan ödül paralarıdır muhtemelen galibiyette vs. Yabancı bir sitede gördüm en yüksek fiyatı Yunan televizyonu yıllık 8,5M ödeme yapacakmış anlaşmaya göre 3 yıl boyunca. Bu sene o kanal 30M€ kazanmış euroleague maçlarından, geçen sene 22M€ mi ne kazanmışlar. 200 küsür ülkede yapılan yayın anlaşmalarından topram 669M € almış(alacakmış) uleb ingilizcem biraz kıt yanlış okumuş olabilirim. Linkini bulursam bi ara atarım buraya.

Nba yi bir kenara koyarsak basket ve futbol arasındaki imaj ilgi anlamında ucurum var.

kesinlikle yıllık 30-40 milyon euro bütçelere değmeyecek bir haz ve mutluluk basketbol..
olimpiakos başkanı da demiş 10 yabancı + koçları da türk değil manyak gibi bütçe harcamışlar + seyirci avantajı ee bırakında olsun bi zahmet..
bu paralarla gelecek bir basket şampiyonluğu enayiliktir nazarımda asla istemem..
ne maddi geliri ne manevi hazzı asla değmiyor bu paralara..
alana hayırsız olsun..

kesinlikle yıllık 30-40 milyon euro bütçelere değmeyecek bir haz ve mutluluk basketbol..
olimpiakos başkanı da demiş 10 yabancı + koçları da türk değil manyak gibi bütçe harcamışlar + seyirci avantajı ee bırakında olsun bi zahmet..
bu paralarla gelecek bir basket şampiyonluğu enayiliktir nazarımda asla istemem..
ne maddi geliri ne manevi hazzı asla değmiyor bu paralara..
alana hayırsız olsun..
Kupanın ismi ve sponsorları türklerden oluşan bir kupadan söz ediyoruz bide. Başkani desen yine türk.
Başarı yinede tabiki de var da ama öyle millenium uefa kupasıyla kıyaslamak da neyin nesidir ? Resmen eziklikten bir şey değil bu yaptıkları kıyaslama. Kupa müzemizde olduğunu bilmesek heriflerin götlerinde olduğunu düşeneceğim 17 yıldır.

sercio yyuyy fenerde oynamak isterim demis.melli ve printezis ile de anlasmak üzereylermis.ortada kupa bırakmicaklar amg.

Langfordu da alsınlar onu da izleyelim. Tşkler fenerbahçe sayesinde dünya yıldızlarını Türkiyede izleme şansımız oluyor.

Llull-babi-salakos
Bogdan-langford
Datome-kalinic
Printezis-melli
Udoh-vesely

Yok artık aziz başkan.

Fiko hakli harbiden yaw.5 Ispanyol 2 Tutk nedir?

EuroLeague 2017-2018:
ESP: 5 teams
TUR: 2 teams
GRE: 2 teams
RUS: 2 teams
GER: 1 team
ISR: 1 team
ITA: 1 team
LTU: 1 team
SRB: 1 team

Gerçekten de haklı Fiko.
Parayı veren düdüğü çalar olayı Euroleague

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oha Ekpe gitmiş. Ben hala NBA için düşük size'a sahip diyorum. Utah'da iş yapar mı orası meçhul !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt