Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim 5 sene once çöp diye yolladigimiz vuyukas panada süre alıyor. Yunan takımlarının kadro kalitesi bu sene bayağı leş.

Pao nerede vasıfsız var toplamış, tüm maçı Pappas oynadı aldı başka kimse yok. Fener'de de Melli transferi sezonu kurtarmış bütün topları doğru oynadı.

Şikeci şerefsizlere koydular dediler geldik :D

Bu arada sinan güler denen haysiyetsiz ELde çok güzel oynuyor kendisini tebrik edelim.

Su Fenerbahce´de bir tane Türk oynamiyor, Kral Ergin Ataman disinda, ses cikaran kimse yok. Bir macta "tesadüfen" full yabanci yaptik diye, agzina sakiz etmeyen kalmadi ülkede. Üstelik basketbolda gayet basarili bir alt yapi jenerasyonu cikmak üzereydi, ama kimse "önleri tikandi" diye yazmiyor, konusmuyor. Bu ülkede, bu insanlik disi levelde yasanan hypocrisy, insanin migdesini bulandiriyor.

Yalnız Efes'ten bahseden yok. 4 maç 4 mağlubiyet. Yine her sene olduğu gibi ciddi bir rezilliğe doğru gidiyorlar.

Murat Kara rengim bu İspanyollar “Sakallı” nın hoca olmadığını ne zaman anlayacaklar?

@Murat Kara rengim bu İspanyollar “Sakallı” nın hoca olmadığını ne zaman anlayacaklar?

Bu ispanyolların bokunda boncuk var herhalde, çözemedim. Geçen sene baskonianın güzelim kadrosunu pij ettiğini, beş para etmez bir koç olduğunu yüz kere yazdık, ödül olarak barcanın başına koymuşlar. Başında bu denyonun olduğu, Rice'ı pafa gönderip takımı huertele emanet eden bir takımın başarılı olma ihtimali sıfır.

Bu ispanyolların bokunda boncuk var herhalde, çözemedim. Geçen sene baskonianın güzelim kadrosunu pij ettiğini, beş para etmez bir koç olduğunu yüz kere yazdık, ödül olarak barcanın başına koymuşlar. Başında bu denyonun olduğu, Rice'ı pafa gönderip takımı huertele emanet eden bir takımın başarılı olma ihtimali sıfır.

Kendi düşen ağlamaz. Beter olsunlar da Koponen başkanla Moerman reise üzülüyorum ben ☹️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt