Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin Hoca 4 maçtır yeniliyordu Itoudis'e. Kağıt üstünde belki bir şey ifade etmiyor ama coachların birbirlerine üstünlük kurması tek maçlarda psikolojik olarak etkiliyor bence onuda kırması iyi oldu.
Son maçta kazanıyorduk Larkin saçmalamasaydı baya bildiğin maçı verdi bugün kulağını çekmiş hoca soğuk kanlı idi son bölümde soytarılık yapmadı ;)

Ergin Hoca daha önce ne zaman Pire'den Oaka'dan çıkmış da bundan sonra çıkacak ? Bunun bütçeyle çok da alakası yok. Hocanın karakteri deplasmanda maç kazanma yetisine sahip değil.
.
20191116_005634.webp

Zalgiris geçen seneki gibi ligin 2. yarısında açıldı. Son sıradan kapağı atabilirler play offa.

Ilk postlara baktim seninde kalafatca postlarina sahit oldum
Sen durduk yere o postu tek basina nasil buldun lan? Sende o kapasite yok
Allah belani versin
Ciddi soruyom olm. Ozelden link atiyom onda bile zar zor buluyon konuyu.

Neden 9 yıldır buradayım, neden GSC sorusuna cevap verebilecek güzide diyaloglar. Kahkaha attım :D

Barca-Madrid-Cska deplasmanlarından galibiyetle dönmek muhteşem oldu.Dunston da dönünce çok daha iyi olacak Efes.Simon sakatlıktan pek iyi dönemedi ama o da katkı vermeye başlayınca muazzam takım olacaklar.Umarım bu sene şampiyonluğu kazanırlar.Geri kalan maçlarda da en zor maç Maccabi deplasmanı onun dışında pek zorlanacaklarını düşünmüyorum.Muhtemelen 4 maksimum 5 mağlubiyet alıp 1. bitirirler sezonu.Zaten en yakın rakibiyle 3 mağlubiyet fark var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt