Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor ama Milano kazansa süper olur, Valencia da kazanır umarım.
Renktaşlar niye fenerin 8. olmasını istemiyonuz? Zaten her halükarda 3-0'la süpürülecekler. Bence öyle elenmeleri daha zevkli olur. Hatta finalde Efes'e tokatlanmaları daha şükela olur.

Renktaşlar niye fenerin 8. olmasını istemiyonuz? Zaten her halükarda 3-0'la süpürülecekler. Bence öyle elenmeleri daha zevkli olur. Hatta finalde Efes'e tokatlanmaları daha şükela olur.

Gerek yok ya, hezimeti hazmedemeyip gererler Ergin hocamı F4 öncesi durduk yere.

Gerek yok ya, hezimeti hazmedemeyip gererler Egin hocamı F4 öncesi durduk yere.
Daha iyi işte ne güzel kudururlar :D Daha önce oynadıkları 5 çeyrek finali de geçtiler. Bu sefer geçemezlerse Ergin hocanın büyüklüğünü kabul ederler artık. Ben o yüzden 1-8 eşleşmesinden fener gelsin istiyorum Efes'e. Ergin hocam iyi moral depolar.

Wilbekin sahadan çıkarken hareket yapmış Beko Ülkerspor taraftarına :asd:

Bunun gibi mi ?

fb taraftarı bacak ile ilgili görsel sonucu

Daha iyi işte ne güzel kudururlar :D Daha önce oynadıkları 5 çeyrek finali de geçtiler. Bu sefer geçemezlerse Ergin hocanın büyüklüğünü kabul ederler artık. Ben o yüzden 1-8 eşleşmesinden fener gelsin istiyorum Efes'e. Ergin hocam iyi moral depolar.
Çeyrek katrilyondan fazla harcayıp son 8e kalamamak daha çok koyar üstat 🥰

🌈 olacaklar az kaldı 🤣

Neden kuşların tüm maçları açık kanalda yayınlanıyor da Efes'in maçları fazla yayınlanmıyor?

%100 eminin sırf kuş taraftarı sayısı artsın diye bu karar alınmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt