Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız CSKA hariç play-off dışı kalan herhangi bir takım bile gelse daha iyi oynardı. 4. çeyrekte maç FB lehinede kopabilirdi. İçeriyi zorlayamıyor bile CSKA. Normal sezonu nasıl 3. bitirmişler şaştım kaldım. Daçka'da ki sünepe Clybrun adam olmuş. FB bunları eler.

Fener maçını özet geçecek var mıdır

Kalatis okuzuyle barcanin sampiyonluk sansi yok. Arti olarak pota altında gasol-miroticle oynarken micicle larkin yürüyerek turnike atar.

Zaten sakatlik filan olmazsa Efes rahat sampiyon olur gibi. Iste F4 tek mac oldugu icin her zaman risk var.

Bunlari yarı finalde milano bile eleyebilir.

Fener maçını özet geçecek var mıdır

2.yarıyı izledim GS maçı dolayısıyla. 3.periyotta De Colo önderliğinde içeriden CSKA'yı süpürdüler bu esnada CSKA sadece dış atış denedi yani 10 hücumun 8 veya 9 tanesi dış atış ile sonuçlandı oysa Tarık 4'lemişti zaten Vesely ile Pierre yoktu sonucunda 3.per FB üstünlüğü ile bitti. 4. çeyrek 3'ün devamı gibiydi ama bu sefer hem Guduric kenara geldi sakatlıktan dolayı hem de CSKA dışarıdan ne attıysa soktu, maçın kırılma anı 3 tane üçlüğün üst üste girmesi ve farkın 8'e çıkması oldu sonrası farkı belirledi.

oooo ölü buralar gergin hocamın maçı varmış biri de yazmıyor

İsmail de bugün ne içtiyse. Felipe Reyes’e Pablo Laso diyor. İlk yarıda da çok alakasız 2 adamı karıştırdı.

Anadolu Efes an itibariyle Madrid'in icinden geciyo.Basketbolun en temel hucum oyunlarindan biri olan pick&roll'lerle ustuste 3 tane ucluk soktu Efes.Buyuk kalite ve guc farkı var iki takim arasinda.Felipe Reyes bi birak da haci 41 yasina geldin git torun falan sev.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt