Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin maçını niye bu kadar önemsediğinizi anlamış değilim kazansın kaybetsin bizene

Ulan uzatmaya birakmadan kazansaydiniz bari ,kupon yatti fenere oynamistim :/

Daçkada 17 sayıdan gelip kazandı.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Fener Bahçeyi tebrik ederim. CSKA gibi bir takımı 16 sayı farkla deplasmanda yenmek kolay iş değildir. Krizden uzun vadede çıktılar. 3 sıradalar muhtemelen CSKA-Real-Fener diye devam edecek gibi sıralama, bizi geçtim zaten de Darüşşafaka da ilk sekize girecektir diye düşünüyorum.

Keşke final four'a kalabilsek,fenev bu sene birşey yapamaz gibi.

Hala bizim final foura'a kalabileceğimizi düşünenler var. Polyanna bile umudu kesti bizim takımımızdan.

oha f8 yapalım yeter bize. o bile şuan imkansıza yakın oldu kaldıki f4 hayali

Bizim takım 15. olsa başarı ya. Bizden kötü bir Milano var o da guard bulabilirsek.

havaya girersen fülker tersten saplar.

sonuncu olmayalım diye savaşıyoruz bizde elalem cskayı deplasmanda yeniyor utanın

Tabiki de kulüp daha baskın bu konuda :=)
://///

55788ff3937918980ebfc1c1e94839aa.jpg

Jedi en sevdigim sporculardan biri

Euroleague’de Perşembe akşamı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Anadolu Efes’i ağırlayan ve mücadelen 86-76 mağlup olan Galatasaray, Euroleague’deki 10. mağlubiyeti anlırken, Sarı Kırmızılılar’da maç içinde Cedi Osman’la yaşadığı iki mücadelede sakatlanan Emir Preldzic, oyuna devam edememişti.
Euroleague'de Anadolu Efes'e kaybeden Galatasaray'da Emir Preldzic'ten kötü haber geldi. Tecrübeli guard'ın 6 ilâ 8 hafta parkelerden uzak kalması bekleniyor.

iste bu
#fbli it istemiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt