Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Larkin falan neyse de Singleton gibi taş topçu nasıl helvaya dönüyor onu anlamadım.

An itibariyle euroligte larkinden daha kotu bir guard var mi acaba

61-36. Herkes uyuyor. Ergin Hoca Galatasaray taraftarını özlemiştir bu maç.

Efes gene rezalet oynuyor. Ergin atamanin da takimi iyiyken izlemek acayip keyifli ama takim kötüyken de eziyet resmen. Bir antrenör trip atar mi ya ne zaman takim kötü olsa trip atiyor oyunculara sahaya çekilmez oluyor bu huyuyla.

Kadroyu sıfırlamadan dramatik değişiklik beklemiyorum şahsen Ersan deniyor da Ersan ne yapacak.

Larkin kardeşim mac bittikten sonra sahneye çıktı. Helal olsun.

Bu Bryant falan da tırt adam.

Kadroyu sıfırlamadan dramatik değişiklik beklemiyorum şahsen Ersan deniyor da Ersan ne yapacak.

Larkin
Dunston
Anderson
Singleton
Bryant (yeni geldi göndermezler biliyorum ama ekstra bir adam değil) out

Blackmoon
Tarık Black
Ersan
Bonzie Colson tarzında adamlar in

Yapmaları lazım reis. Bu sene fazla maç izleyemediğimden örnekleri bilinen adamlar üzerinden verdim.

Larkin
Dunston
Anderson
Singleton
Bryant (yeni geldi göndermezler biliyorum ama ekstra bir adam değil) out

Blackmoon
Tarık Black
Ersan
Bonzie Colson tarzında adamlar in

Yapmaları lazım reis. Bu sene fazla maç izleyemediğimden örnekleri bilinen adamlar üzerinden verdim.
Larkin mevcut performansıyla şutlanmayı hak ediyor da yerli sayıldığı sürece her türlü kalır onun dışında aynen katılıyorum. Net şoklamaları lazım kadroyu Moerman falan 30 dakika oynuyor herkesin rolü süreleri karıştı.

Efes gec kaliyor. Uzun transferi gelmezse 21 milyon verdigin kadro play off bile yapamayacak. Spurs'a giden Landale mi neydi sure alamiyor. Belki onu zorlarlar yine.
Larkin de 3.3 milyonu birakmaz ki şu haline 500 bin veren cikmaz. Zaten sakat sakat oynuyor diye yalan soyluyorlar. Sakat adam Telekom macinda neden oynuyor?
Acaba Ergin Ataman'i kovdurtmaya mi calisiyorlar?

Gergin hocam takimi gene iyi hazırlamış.

Larkin kenara gelince Efes top oynamaya başladı.

3 - 6 oldular. Daha 25 mac daha var ama kimi alacaklarsa almalilar.

Singleton'un kullanım süresi dolmuş gibi Barcelona zamanlarını hatırlatıyor. En kötü Dunston ve Anderson'dan çıkmaları lazım hoca Tarik Black vs. kovalar muhtemelen.

Singleton'un kullanım süresi dolmuş gibi Barcelona zamanlarını hatırlatıyor. En kötü Dunston ve Anderson'dan çıkmaları lazım hoca Tarik Black vs. kovalar muhtemelen.

Singleton şut
Dunston şut
Anderson şut

İlyasova in
Tarık Black in
Bonzie Colson in (Ben Karşıyaka’da kalsın isterim ama Efes’e çok iyi gider)

Larkin’den de kurtulmak lazım ama senin de geçende dediğin gibi Türk kontenjanı vs zor gibi.

Bu Vesely niye her faulde Kadıköy’den Yalova’ya kadar sürükleniyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt