Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha tam belli degil diyenler var. 21 Mart'ta belli olabilir diyorlar. O zamana kadar durmazsa tescillenecekmis.

Baskonia 36
Efes 41
İlkyarıda 10/17 üçlük attılar.6sı larkine ait

Bir daha f4 yapana kadar izlemem. Takimda eksiklikler bu kadar netken kimseyi almadilar.

Efes her hafta daha kötü oynamakta mevcut halini play off'taki her takım tokatlar.

Efes bu sezon fener maçları hariç rezil durumda. Oyuncuların zorla oynuyormuş gibi hali var.

Sampiyon olduk diye kadrodaki eksikleri, istikrarsiz oyunculari görmezden gelmemeleri lazımdı. Ala ala gidip iki tane amatör oyuncuyu aldilar. Onlar da menajer işi midir nedir kimbilir.

Lakin cok can sikmaya gerek yok cunku şu anda real, barca, milano vs hepsi kotu oynuyor. Real ve milanoda cok buyuk oyun kurucu sorunu var. Gene kala kala efes ve barca kalıyor.

GS yan branşları üvey evlat olduğu için voleybolda Eczacısaraylı, basketbolda Efessaraylı oluyorum

Çok doğru üstat. Hakemler izin verirse, Efes yarım vites artırsın Barcelona’yı da yener.
Berkan aslında beğenmiyorum idim Efes'i sanki oyunu çözülmüş gibi duruyordu ama play off zamanı vites arttıracakları bariz Ergin Hoca düşük tempo gidip gerektiğinde bir anda yükseltmeyi her zaman iyi yaptı.

Berkan aslında beğenmiyorum idim Efes'i sanki oyunu çözülmüş gibi duruyordu ama play off zamanı vites arttıracakları bariz Ergin Hoca düşük tempo gidip gerektiğinde bir anda yükseltmeyi her zaman iyi yaptı.

Ben de beğenmiyorum hiç ama göz ardı edilemeyen bir kaç nokta ciddi avantaj ki en büyük rakiplerine karşı bile kazanmaya yetiyor:

1) Kesinlikle bireysel anlamda hala en yetenekli takım.
2) Kadro yenilenmedi, bir dezavantaj denebilir duruma göre ama iş sıkıştığında ve o gün herkes gerçekten kazanmak istiyorsa herkes takım arkadaşının hangi saniye ne yapabileceğini biliyor. O zaman egolar da kalkıyor ortadan(Bunu elbet en çok Micic ve Larkin, özellikle Micic için söylüyorum) ve top o sırada kimin elindeyse olması gerekiyorsa onda oluyor.
3) Herkes rolünün farkında. Dunston giriyor ve savunmayı toparlamalıyım diyor bir bakıyorsun 2 dakikada 2 blok.
4) Ergin hoca da senin de dediğin gibi vites artırması gerektiğini çok iyi biliyor.

Misal şu anda hocanın sene içinde Barca maçlarındaki hakem yönetimlerinden dolayı Barcelona ve Jasikevicius’a inanılmaz bilendiğini hepimiz biliyoruz.

Bir de Murat da yazmış bu sene bütün takımlar çok kötü, herkes bir garip. Bugün Real Madrid’e bakıyorsun savunmada bir planları vardı ama hücumda çok şanslılardı, ne atsalar girdi. Hanga bile üçlük attı.

Baskonia yendi Fener'i direk rakibi olması bakımından iyi oldu. Fener'in içerdeki maçları kolay gerçi ama yetmeyebilir hatta Barca veya Maccabi deplasmanından galibiyet çıkmazsa yetmeyecek muhtemelen.

Fener'in 1 mağlubiyet lüksü vardı. Oda gitti. Şimdi Barcelona ve Maccabi deplasmanından galip gelmek zorunda muhtemelen Fener sezonu kapattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt