- 27 Ocak 2010
- 138.985
- 105.207
- 5.648
CANAANnnnnnnnnnnnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergio lull'u biraz tanıdığım için söylüyorum bunu. 15 sayı gerideyken durduk yere böyle faul yapmak tahrik etmektir.Adam faulu yapmis biraz gereksizce ve rakibi tahrik etmek icin belki de ama bas mimar o faul yapilan gerizekali Partizan oyun kurucusu.
Valla gorunen o. Tuzak kuruluyor ve salak Partizan'li tuzaga dusuyor. Suc Partizan'da.Sergio lull'u biraz tanıdığım için söylüyorum bunu. 15 sayı gerideyken durduk yere böyle faul yapmak tahrik etmektir.
Yenince süperler ama yenilince çirkefliğin babasını yapıyorlar.
6 maç ceza almak için ne yapmak lazım acaba5 maç nedir herkes birbirini kündelesin bundan sonra
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bakis acina saygim var ama katilmiyorum. O adam 15 sayi gerideyken oyle faul yapmasa kimse olay cikartmaz.Valla gorunen o. Tuzak kuruluyor ve salak Partizan'li tuzaga dusuyor. Suc Partizan'da.
Eşekler verdi maçı puh
Efes in eşşekliği şu kadroya düzgün 1-2 takviye ile 3-4 sene üstüste alırlardı. Öyle bir kıtlık varki az da olsa iyi kısa oyuncusu olan takım direk fark yaratıyor.Biraz zorlasalar fener, partizan, zalgiris, monaco f4ü olacak.