Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxresdefault.jpg

Final öncesi ısınma yapalım.

Bu eslesmelerden cikarimlarim

1- spanoulis ozellikle de kritik maclarda asiri ozguvenle de oynasa sinan gulerden daha kabiliyetli ve mac kazandiran bir adam

2- deplasmanda mac kazanilamaz hikayesi yikildi , 2 takimimiz da deplasmanda kazanip kendi sahalarinda yenildiler

3- real madridle fb oynayacak , ben bu macta herkesin dusundugu gibi fb nin favori oldugunu dusunmuyorum , doncic , carole , lull un elinin duzgun oldugu bir macta cska nin dahi sansi olmaz , cok keskin sutorler

4- Gs efes konusuna katiliyorum ama o grubun baskani biriyle birlesse bjk olur sanirim

5- dacka nin da ulker gibi asimile edilmesi guzel bir gelisme degil

6- efes in sansinin bittigini dusunmuyorum , efes cok yukaridan basketbol oynayan bir takim , fizikle dovebilirler her rakibi ..

Yok arkadaş bana basketbolda Carlos Arroyo'nun verdiği keyfi hiçbir oyuncu veremiyor. Daha da öyle oyuncu göremeyiz zaten.

Onun benzerlerini de goremiyoruz , malik dixon , gerald fitch .. belki mc collum o tip ama kalite farki cok

ben yine de GS nin de zamanla kalici olacagina inaniyorum bu seviyede , keske su lisans isi olmasa

ama madem ki var , GS bilemedim Bjk gidip efesle birlesmeli , basketbolumuz icin negatif ve pozitif yanlari olur ama bana gerekli gibi geliyor

Aziz baskan: Fenerbahcenin erkek baskette butcesi 26 milyon euro gelirler ise 13 milyon euro

1- spanoulis ozellikle de kritik maclarda asiri ozguvenle de oynasa sinan gulerden daha kabiliyetli ve mac kazandiran bir adam

2- deplasmanda mac kazanilamaz hikayesi yikildi , 2 takimimiz da deplasmanda kazanip kendi sahalarinda yenildiler

3- real madridle fb oynayacak , ben bu macta herkesin dusundugu gibi fb nin favori oldugunu dusunmuyorum , doncic , carole , lull un elinin duzgun oldugu bir macta cska nin dahi sansi olmaz , cok keskin sutorler

4- Gs efes konusuna katiliyorum ama o grubun baskani biriyle birlesse bjk olur sanirim

6- efes in sansinin bittigini dusunmuyorum , efes cok yukaridan basketbol oynayan bir takim , fizikle dovebilirler her rakibi ..

1. maddedeki yorumunla yine fark yaratmissin ustad.

Sinan bey basketbolu keşfetmişsiniz anladığım kadarı ile.

Bu alayci uslubun sebebi nedir allah askina . Belki genel gecer bilinen bir sey tamam ama yazdik yani ne var

bugun olimpiakos u yenebilecek bir takimiz bu halimizle bile ,sadece guard degistirsek muhtemelen ceyrek finale kalirdik

Bu alayci uslubun sebebi nedir allah askina . Belki genel gecer bilinen bir sey tamam ama yazdik yani ne var

bugun olimpiakos u yenebilecek bir takimiz bu halimizle bile ,sadece guard degistirsek muhtemelen ceyrek finale kalirdik

Bu sene yendik zaten 2 kere

Iste onu diyoruz. Bizim takimin iki hadi bilemedin 1 degisiklikle "en az" son 8 e kalacagini dusunuyordum sezon boyu

olmazsa olmaz bolge guard , bir de mumkunse pleis in yerine birisi , ama tyus da degil yani

images

Spanın sinandan daha yetenekli olduğunu düşünen birini ciddiye almam.

Maç TRT Spor'da bu arada.

Oly 15 civarı fark basıp turu gececektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt