Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.816
- 23.365
- 3.723
Final öncesi ısınma yapalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok arkadaş bana basketbolda Carlos Arroyo'nun verdiği keyfi hiçbir oyuncu veremiyor. Daha da öyle oyuncu göremeyiz zaten.
Bu eslesmelerden cikarimlarim
1- spanoulis ozellikle de kritik maclarda asiri ozguvenle de oynasa sinan gulerden daha kabiliyetli ve mac kazandiran bir adam
1- spanoulis ozellikle de kritik maclarda asiri ozguvenle de oynasa sinan gulerden daha kabiliyetli ve mac kazandiran bir adam
2- deplasmanda mac kazanilamaz hikayesi yikildi , 2 takimimiz da deplasmanda kazanip kendi sahalarinda yenildiler
3- real madridle fb oynayacak , ben bu macta herkesin dusundugu gibi fb nin favori oldugunu dusunmuyorum , doncic , carole , lull un elinin duzgun oldugu bir macta cska nin dahi sansi olmaz , cok keskin sutorler
4- Gs efes konusuna katiliyorum ama o grubun baskani biriyle birlesse bjk olur sanirim
5- dacka nin da ulker gibi asimile edilmesi guzel bir gelisme degil
6- efes in sansinin bittigini dusunmuyorum , efes cok yukaridan basketbol oynayan bir takim , fizikle dovebilirler her rakibi ..
Bu alayci uslubun sebebi nedir allah askina . Belki genel gecer bilinen bir sey tamam ama yazdik yani ne var
bugun olimpiakos u yenebilecek bir takimiz bu halimizle bile ,sadece guard degistirsek muhtemelen ceyrek finale kalirdik
2- deplasmanda mac kazanilamaz hikayesi yikildi , 2 takimimiz da deplasmanda kazanip kendi sahalarinda yenildiler
3- real madridle fb oynayacak , ben bu macta herkesin dusundugu gibi fb nin favori oldugunu dusunmuyorum , doncic , carole , lull un elinin duzgun oldugu bir macta cska nin dahi sansi olmaz , cok keskin sutorler
4- Gs efes konusuna katiliyorum ama o grubun baskani biriyle birlesse bjk olur sanirim
5- dacka nin da ulker gibi asimile edilmesi guzel bir gelisme degil
6- efes in sansinin bittigini dusunmuyorum , efes cok yukaridan basketbol oynayan bir takim , fizikle dovebilirler her rakibi ..