Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CSKA Moskova açıkladı! Final-Four için dansçı kızları Türkiye'ye geliyor!

C_8XNMRUAAIB1YJ.jpg

Kalacak yer bulamazlarsa bir gece misafir edebilirim.

Daçka'ya yine wild card vereceklermiş büyük ihtimal.

Dogru bir hamle olur ama birlesmesi imkansiz olur fb ile dogus un o zaman

dogus fb ye sponsor olursa darussafaka seat ismiyle makul bir takim olacak , o takim wild card alamaz
Daçka'ı Euroleague'e alırlarsa zaten fb ile birleşmez, fb'ye sponsor da olmaz.

Sponsor olacak firma dogus grubu yani darussafaka ortadan kalkmayacak

teknik olarak darussafaka wild card alip sonra yine dogus grubu darussafakadan cekilip fb ye isim sponsoru olabilir ve oyuncular birbirlerine kaydirilabilir

Sponsor olacak firma dogus grubu yani darussafaka ortadan kalkmayacak

teknik olarak darussafaka wild card alip sonra yine dogus grubu darussafakadan cekilip fb ye isim sponsoru olabilir ve oyuncular birbirlerine kaydirilabilir
Doğuş Daruşşafaka sponsorluğundan çekilecek olsa Bartemou neden wild card için bir Türk takımına verilebilir ama sene sonu görüşülür bu desin. Bunlar konuşulmadan, Doğuş'un Daçka'ya aynı yatırımı yapacağının garantisi alınmasa böyle açıklama yapar mı adam. Sponsorsuz kalması halinde 1 milyon tl bütçe ve 18-19 yaşında Türk bebelerle yola devam etmesi muhtemel Darüşşafaka'ya wild card verir mi herifler bu kadar mallar mı?

Yani muhalefet edeyim diyorsun da beceremiyorsun. Bu muhalefet beceriksizliğinden dolayı Dursun gibilerin kongre üyeleri tarafından neden gönderilemediği de cevabını buluyor. Umarım hepsi senin gibi değildir.

Doğuş Daruşşafaka sponsorluğundan çekilecek olsa Bartemou neden wild card için bir Türk takımına verilebilir ama sene sonu görüşülür bu desin. Bunlar konuşulmadan, Doğuş'un Daçka'ya aynı yatırımı yapacağının garantisi alınmasa böyle açıklama yapar mı adam. Sponsorsuz kalması halinde 1 milyon tl bütçe ve 18-19 yaşında Türk bebelerle yola devam etmesi muhtemel Darüşşafaka'ya wild card verir mi herifler bu kadar mallar mı?

Yani muhalefet edeyim diyorsun da beceremiyorsun. Bu muhalefet beceriksizliğinden dolayı Dursun gibilerin kongre üyeleri tarafından neden gönderilemediği de cevabını buluyor. Umarım hepsi senin gibi değildir.

Wild card darussafakaya degil bir turk takimina verilebilir demis haberde yazdigina gore

ya ayrica ilk paragrafi yazdin meramini anlattin , usuluyle .. kardesim neden ikinci paragrafinda olayi kisisellestiriyorsun , yapmayin bunu , ben kimseye bir sey yazmiyorum , fikrimi beyan ediyorum , saldirmayin husumet yaratmayin isi baska yerlere tasiyip

konuya donelim

Wild card darussafakaya degil bir turk takimina verilebilir demis haberde yazdigina gore

ya ayrica ilk paragrafi yazdin meramini anlattin , usuluyle .. kardesim neden ikinci paragrafinda olayi kisisellestiriyorsun , yapmayin bunu , ben kimseye bir sey yazmiyorum , fikrimi beyan ediyorum , saldirmayin husumet yaratmayin isi baska yerlere tasiyip

konuya donelim
O takımın Daçka Doğuş olduğu aşikar bunu hepimiz biliyoruz.

2. Paragrafı yazıyorum çünkü boş yapıyorsun sırf anti bir şeyler yazmak için. Sadece Darüşşafaka kalırsa/kalacaksa ona wild card verilir mi akıl var mantık var böyle bir şey mümkün mü?

O takımın Daçka Doğuş olduğu aşikar bunu hepimiz biliyoruz.

2. Paragrafı yazıyorum çünkü boş yapıyorsun sırf anti bir şeyler yazmak için. Sadece Darüşşafaka kalırsa/kalacaksa ona wild card verilir mi akıl var mantık var böyle bir şey mümkün mü?

Ya bunu hepimiz biliyoruz diyorsun da ben bilmiyorum hatta sanmiyorum

eurocup ile fiba sampiyonlar ligi ayrildigi icin eurocup u tercih eden ulkelerin popularite sahibi takimlarindan birinin tercih edilmesi olasi ama bunu dacka ile limitlendirmeyin

biz ya da bjk nin sampiyon olmasi durumunda wild card in o klube gitmesi de pekala soz konusu olabilir

bjk hic euroleague oynamadi zannettigim kadariyla , sampiyon olamasalar bile ligi ilk 3 te bitiriyorlar , wild card alabilirler cunku wild card larin parasal ve sponsor gucu disarisinda kalan takimlara da verilmesi gerektigi yonunde bir algi var

Ya bunu hepimiz biliyoruz diyorsun da ben bilmiyorum hatta sanmiyorum

eurocup ile fiba sampiyonlar ligi ayrildigi icin eurocup u tercih eden ulkelerin popularite sahibi takimlarindan birinin tercih edilmesi olasi ama bunu dacka ile limitlendirmeyin

biz ya da bjk nin sampiyon olmasi durumunda wild card in o klube gitmesi de pekala soz konusu olabilir

bjk hic euroleague oynamadi zannettigim kadariyla , sampiyon olamasalar bile ligi ilk 3 te bitiriyorlar , wild card alabilirler cunku wild card larin parasal ve sponsor gucu disarisinda kalan takimlara da verilmesi gerektigi yonunde bir algi var
Bjk Euroleague oynadı. Yanlış hatırlamıyorsam Ergin Ataman ile şampiyon oldukları seneden sonra. Koçları Erman Kunter'di. Ergin bize gelmişti.

Artık sadece paraya bakıyor bu olay. Doğuş sponsorken Bjk'nin alması mümkün değil ligi lider bitirse bile ki o ihtimal de yok. Bjk şampiyon olsa bile gerekirse takım sayısı 1 artar Daçka yine wild card alır. O zaman Bjk'ye de verilebilir. Ama şu anda bahsedilen takımın Daçka olması dışında bir ihtimal yok. David Blatt ve 20 milyon euro bütçe varken!

Bjk zenginlesiyor klup olarak futbolun gaziyla 2 senedir

dogru yonetiliyorlar , turkiye de euroleague e en cok para akitan ulke , bu ulkeden fb yaninda rekabetci ve taraftar gucu olan camiayi lige eklemek euroleague yonetiminin asiri isine gelir

bu da darussafaka ile mi yoksa gs veya bjk ile mi daha iyi olur

kaldi ki yatirim eyvallah da darussafaka euroleague performansi ile bizim aramizda dunyalar kadar mi fark vardi bu rezil halimizde bile

Bjk zenginlesiyor klup olarak futbolun gaziyla 2 senedir

dogru yonetiliyorlar , turkiye de euroleague e en cok para akitan ulke , bu ulkeden fb yaninda rekabetci ve taraftar gucu olan camiayi lige eklemek euroleague yonetiminin asiri isine gelir

bu da darussafaka ile mi yoksa gs veya bjk ile mi daha iyi olur

kaldi ki yatirim eyvallah da darussafaka euroleague performansi ile bizim aramizda dunyalar kadar mi fark vardi bu rezil halimizde bile
Son paragrafın şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik.

Yine tam caps atilacak postlarin altina imza atmissiniz Sinan Bey.

Benim bildiğim kadarıyla wildcard için sadece paraya bakmıyorlar. Seyirci potansiyeli Takım bütçesi son 3 senedeki avrupada ve yerel ligdeki başarılarınada bakıyorlar diye biliyorum. Bu durumda GS şampiyon olursa Daçka yerine wildcard alma ihtimali çok yüksek ama BJK şampiyon bile olsa wildcard alamaz çünkü yukarıda belirttiğim konularda baya bi gerideler.

Tebrik turlarına başlayalım ülkecek.

Fener, olye 15 fark basıp kupayı alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt