Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB AŞIKLARI sayfası paylaşmış kesin bilgi yani.

Bugünkü maçı rahat bi 5 milyar kişi izler.

31756.jpg

Olympiakos sürekli pota altına hızlı gidip faul alırlarsa maçın dengesini değiştirebilirler.

aksam azizin kızarmış suratını görmeyi çok istiyorum

son saniye basketiyle kaybederler umarım :)

normalde nötr kalmştım bu maça ama işin içinde fener olunca tarafımızda kaçınılmaz oluyor.

Finallerde maç kazanamama özürlülükleri yine kendini göstermezse havada karada yenerler Olympiakos'u. Keşke CSKA kalsaydı finale.

Tek ümidim, Oly'nin ekstra çabalarla skoru düşük sayılarda tutup son çeyreğe kafa kafaya veya 5-6 farkla geride girmesi ve son çeyrekte kabasakalın işi bitirmesi. ha bir de fb'nin loserligi var tabi.

Diğer taraftan üst üste 3 kez F4 yapan Obradovic'in üçüncüyü de kaybetmesi de kulağa biraz garip geliyor, hele ki bu İstanbul'dayken. Kağıt üzerinde Ekpe Udoh ve Bogdanovic de haksız rekabet gibi duruyor.

İlk kez bunların kulübüne bir konuda imreniyorum ama bu bütçelerle de yapsınlar bi zahmet. Efes de yılardır ne kadrolar kurdu ama hep boşa gitti. Efes ile birleşmemiz lazım bunun başka yolu yok. Basketbolda 25-30 milyon Euro ile oluşturulan takımlara bütçen denk değilse yanıt vermek çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt