Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin hocam yine şov yapmış ve sucukculara gereken cevabı bir kez daha göndermiş.
Aldığı her galibiyet sucukculara kilo kilo sucuk olarak dönüyor.

Ayrıca şikecilerdeki dixon kadar balli bir basketçi görmedim.

Hocam sucukculara kapakları takmaya devam ediyor.

Ergin hocam yine şov yapmış ve sucukculara gereken cevabı bir kez daha göndermiş.
Aldığı her galibiyet sucukculara kilo kilo sucuk olarak dönüyor.

Ayrıca şikecilerdeki dixon kadar balli bir basketçi görmedim.

Hele son hücum tam felaket hadi hucumu yapamadın 12 saniye var fark 1 neden faul yapmiyorsun

bi ara baktıgımda 20 lere dayanmıstı fark

smdı actım real önde son saniyeler galiba

Son periyot 24-8 bitti. Ergin Ataman müdahale edemedi duruma, seyretti sadece. Yazık oldu.

10dkda 8 sayi attiran gergin hocami tebrik ederim.

Simon
James
Motum
Bunlarin 1 ust seviyeleri lazim. Zaten bu James'i ne icin aliyorlar bilmiyorum. Tek sezonun ekmegini yiyor
Hatta Larkin de tam ideal degil ama piyasada oyuncu yok. Efes Teodosic filan bosa cikarsa almasi lazim.

Antrenor katkisi ne kadar acaba

Su an obra bize gelse atiyorum , 1 sene sonra ayni kadrolarla fb bekoyu yenebilir mi

yok hocam öyle bi fark yaratamaz Obra da olsa. Bak Ergin Ataman bile biraz güçlü kadro ile Obra'yı bu yıl 2 defa tokatladı

hiç bir sonuç şaşırtmaz bugün. Efes kazanabilir de 20 fark da olabilir. 2 gün önce mental olarak çok yıprandı CSKA, Efes ise rahat bir maç çıkardı.

Efes 10 fark yemesin de napıyorsa yapsın

Efes salaklik yapmazsa f4 yapar ama bence en az 1 olmak sartiyla 2 oyuncu almali. F4 sonrasi her sonuca acik. Tek macli sistemle hersey mumkun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt