Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real'in en iyisi Causeur son 5 dakika oyuna girmedi. Herhalde bu sene kovarlar hayırlısıyla basketbolu İspanyol coachlardan kurtaracağız.

O kadar mi kötü ispanyol koclar? Alba Berlin bir tane ispanyol dede getirdi ve adam Eurocupda düsük bütceyle final oynadi ve genc oyunculara baya sans veriyor.

O kadar mi kötü ispanyol koclar? Alba Berlin bir tane ispanyol dede getirdi ve adam Eurocupda düsük bütceyle final oynadi ve genc oyunculara baya sans veriyor.

Doğru Reneses o da çok gezdi aslında ama bu seneki takımı ben de beğendim. Kastettiklerim Laso, Pasqual, Plaza üçlüsüydü. Bütün defolarını büyük bütçeler kapatıyor zaten Pasqual'i gördük Panathinaikos'ta.

Pablo Laso: "Hakemlerle ilgili görüşüm tabii ki var ama maçı tekrar izlemeden fikrimi belirtmem saçma olur. Bana neden teknik faul çalındığını anlamadım."

Ağlak Laso.

cVjHtP.jpg

Ergin Ataman bizi çalıştırırken 6 kişilik rotasyonla bile Obradovic'i paramparça etmişti.

Ha bu arada Sinan Güler fenere euroligi kazanmak için gitmiştin di mi

Obradovic her zaman büyük bütçelerle calıştı da 2009 ve özellikle 2011 şampiyonlukları hani demişti ya Fatih Hoca şapkadan çıkaracak hayvan kalmadı diye öyle kazanmıştı. Fener adamı kendine benzetti.

işin garibi bunlar olmaları gereken sene olamadı
en olmaması gereken sene saçma sapan champ oldular o da f4 istanbulda diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt