Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Murat Kara osaka geri döndü ama son anda Bianca fişi çekti ve ilk seti 7-5 aldı. Eğer bu tutarsa buradan geleceği senin direktifinle valenciaya basacağım ev sahibi olmasına rağmen son şampiyon karşısında olduğunda oranı çok yüksek eğer olur da tutarsa küçük çaplı bir servet olur umarım doların intikamını almıyorsundur :(

@Murat Kara reis eve geldim andreescu-osaka maçı yeni başlamış 2-0 ilk sette önde biancam önde :) diğer tahminlerimden svitolina yatmış ama thiem kazanmış murraye karşı. Sizin de goffin kazanmış ;) euroleague havasına girmek için valla @Berkay Saraçoğlu bastık biancaya :( allah sonumuzu hayır etsin...
goffinin yanını dolduran arabayı değiştirdi

Denk takımlar gibi duruyorlar bence bulasilacak mac degil gibi.

Sen barcaya ne diyorsun?

Pesic’in hırs yaptığını düşünüyorum geçen seneki play offtan ötürü. Barca adına handikap Barcanın yeni takım olması Efes’in oturmuş kadrosunun olması. Ama Larkin ve Bobua’nın olmaması da Efes için büyük dezavantaj. Ben olsam bu maçtan kaçardım ama %60 Barca diyorum.

Pesic’in hırs yaptığını düşünüyorum geçen seneki play offtan ötürü. Barca adına handikap Barcanın yeni takım olması Efes’in oturmuş kadrosunun olması. Ama Larkin ve Bobua’nın olmaması da Efes için büyük dezavantaj. Ben olsam bu maçtan kaçardım ama %60 Barca diyorum.
Barcaya attim bir seyler bakalim. Efesin bu azmanlara skor olarak karşılık verebilmesi pek mümkün görünmüyor.

Mirotici izleyelim.

Hemen barcelonaya 3 tl

#freeSinanBilgin

Cok kolay oldu yaw. 20ye yatiracaklar gibi gorunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt