Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mirotic yalanlamış ama başta Mirotic olmak üzere Barcalı oyuncuların koç Pesic’e kazan kaldırdığı söyleniyor. Antrenman temposundan, bazı oyuncuların fazla oynatılmasından dolayı falan.

Oyuncular haklıdır demiyorum ama Pesic biraz eski metodlarda takılı kalmış olabilir, eski kafadan devam ediyor olabilir. Obradovic’in de gidişat o yönde mesela. Antrenman temposu, metodu falan değil de basketbolun gittiği yöne ayak uyduramamak bakımından.

Barcelona o kadar oyun kurucunun yerine Larkin'i alsa yeterdi

Yarin milli maca takilmazsa guzel 2 mac var.
Khimki Milano
Real
Barca
Efes'in de maci var ama kolay gecer gibi

Efes 38 yedi son çeyrek. Micic, Larkin çılgın atıyor ama üçüncü biri yok bu kısa rotasyonuyla ne kadar gider bilmiyorum.

Efes 38 yedi son çeyrek. Micic, Larkin çılgın atıyor ama üçüncü biri yok bu kısa rotasyonuyla ne kadar gider bilmiyorum.

beaubois tutulmamalıydı kadroda.

keza 2-3 numarada da sıkıntı var. james anderson bir işe yaramıyor. bunlarla yola devam edilmesi yanlış karar oldu.

Üstad Micic çok iyi oynuyor ama Panatinaikos maçı sonrasında Ergin Ataman'ın açıklamaları nedeniyle bir trip seziyor musun saha içi tavırlarında?

Üstad Micic çok iyi oynuyor ama Panatinaikos maçı sonrasında Ergin Ataman'ın açıklamaları nedeniyle bir trip seziyor musun saha içi tavırlarında?
Bilmiyorum ki maçtan sonra ben her zaman iyi oynamaya çalışıyorumla bir laf sokma durumu oldu gibi ama Micic işini yapar gerisine karışmaz bir tip gibi geliyor bana.

beaubois tutulmamalıydı kadroda.

keza 2-3 numarada da sıkıntı var. james anderson bir işe yaramıyor. bunlarla yola devam edilmesi yanlış karar oldu.

Kastettiğim biraz Anderson'du zaten 24 dakika sahada kalmış 2 şutla maçı tamamlamış. Bu adam Zalgiris'de Daçka'da bildiğin skorerdi şimdi geziniyor sahada.

Tomic-Mirotic-Hanga sahadayken acayip bir size avantajı oluyor. Gerçi ortada maç Higgins hiç giremedi oyuna Llull'da öyle.

Barca PG'dan patlayacak sanırım geçen maçın kopyası oldu. Bir de bu Yugoslav coachların modern basketboldan geri kalma mevzusu her geçen gün daha bir yüze vuruyor, Pesic kadronun altında kaldı.

Pedoulakis'i yine kovulmuşlar. Hayır yani ne bekliyordunuz da adama takım emanet ediyorsunuz, hocalığını geçtim ingilizce bilmiyor diye bile yollanmıştı zamanında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt