Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Colo'yla birlikte tam bir Fenerbahçe çocuğu diyebiliriz. Bizde de McCollum vardı böyle, maç boyu 2 isabetli şut atıp 20 sayıyla maç bitirirdi faullerde. Hele Eurocup finalinde çıldırmıştı Fransızları. Demek ki basketbolda bir şark kurnazı yakalarsan elinden kaçırmamaya gayret edeceksin. Tabii Fener kulüp karakteri gereği tüm takımı bu profildeki oyunculardan seçmeye özen gösteriyor.
Karakterini buna eviriyorlar. Kendi halinde efendi bir adam olan Sow bile çirkefin teki bunlarda, Bursa'ya gitti kendi kalesine gol attı falan

20.45 Beko-Anadolu Efes (Bein Haber Şifresiz)
Efes saplar mı dostlar

Hangisi daha büyük şerefsiz ve ahlaksız?

Sloukas mı Kalinic mi?

Oylarınızı bekliyorum.

Hangisi daha büyük şerefsiz ve ahlaksız?

Sloukas mı Kalinic mi?

Oylarınızı bekliyorum.

Sloukas ve De Colo. Kalinic yine ikili temasa girdiği için gelen karşılıklı darbeyi daha iyi satıyor. Diğer iki şopar sadece hücumda teması göze aldıkları için top her ellerindeyken rakiplerin üstüne sürüp kendi çarptıkları oyuncudan daha büyük reaksiyon gösteriyorlar. Katıksız olduklarına şüphe yok. Bu tarz floplara verilebilecek en güzel karşılığı Batum reis göstermişti.

Larkin’in sayı atamadığı bir devreyi Efes geride kapatmıyorsa düşünmesi gereken fener.

3. periyotta Larkin’in atmaya başlayacağını ve Efes’in 8-10 sayı öne fırlayacağını düşünüyorum.

Sloukas ve De Colo. Kalinic yine ikili temasa girdiği için gelen karşılıklı darbeyi daha iyi satıyor. Diğer iki şopar sadece hücumda teması göze aldıkları için top her ellerindeyken rakiplerin üstüne sürüp kendi çarptıkları oyuncudan daha büyük reaksiyon gösteriyorlar. Katıksız olduklarına şüphe yok. Bu tarz floplara verilebilecek en güzel karşılığı Batum reis göstermişti.

Birileri de şunların ağzına burnuna vursa şöyle ne güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt