Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Alba berlin dediğim gibi sonunu getirmekte zorlansa da milano mala bağladı 100lük oldu fener ilk 8e girer böylece 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demistin ustad hurmetler.Dememiş miydim kazanmaları çok zor güvenemedim milanoya eller titriyor madrid de zorlanıyor ama tek topta onlar alabilirler belki
Madridde yanılabiliriz son topa kalacak herhalde yine gerizekalı lasoDemistin ustad hurmetler.
1 sayıyla ancak kazandılar. Laso bir mal... Llul takımın her şeyi kesinlikle bence amerikalılar dahil nba de dünyanın en iyi faal oyun kurucusu. Müthiş zeki çok iyi hoca olur bundan diyeceğim de adam direkt fibada göreve başlayabilir. Çok da kültürlü ve aşırı milliyetçi. Kurnaz da...Baskoniali oyuncu son topta şike yapmistir. Serefsiz pislik.
1 sayıyla ancak kazandılar. Laso bir mal... Llul takımın her şeyi kesinlikle bence amerikalılar dahil nba de dünyanın en iyi faal oyun kurucusu. Müthiş zeki çok iyi hoca olur bundan diyeceğim de adam direkt fibada göreve başlayabilir. Çok da kültürlü ve aşırı milliyetçi. Kurnaz da...
Çok efektif dünya şampiyonlukları yok mu? Çok soğukkanlı. Katil gibi basketbolu çok iyi biliyor kandırmayacağı hakem yok benceDünyada llulldan iyi 50 tane oyun kurucu vardir ustad.
Neden sportif faaliyetler ustad ?1 sayıyla ancak kazandılar. Laso bir mal... Llul takımın her şeyi kesinlikle bence amerikalılar dahil nba de dünyanın en iyi faal oyun kurucusu. Müthiş zeki çok iyi hoca olur bundan diyeceğim de adam direkt fibada göreve başlayabilir. Çok da kültürlü ve aşırı milliyetçi. Kurnaz da...
Var da dünyada ne topçular var ustad aklın hayalin durur.Çok efektif dünya şampiyonlukları yok mu? Çok soğukkanlı. Katil gibi basketbolu çok iyi biliyor kandırmayacağı hakem yok bence
Kültür, sanat ne bulursak üstat bakıyoruz, okuyoruz vademizi dolduruyoruzNeden sportif faaliyetler ustad ?
Kim mesela? Euroleaguin uzak ara en iyi oyun kurucusu o. Larkinden daha iyi zira mesele yetenekte değil kritik anlarda başarısızlığı yok. Geçen yaz da dünya şampiyonu oldu. NBA'den şu an kim var onun gibi ruh hastası?Var da dünyada ne topçular var ustad aklın hayalin durur.
Kim mesela? Euroleaguin uzak ara en iyi oyun kurucusu o. Larkinden daha iyi zira mesele yetenekte değil kritik anlarda başarısızlığı yok. Geçen yaz da dünya şampiyonu oldu. NBA'den şu an kim var onun gibi ruh hastası?
Doğru dikotomi; sembusek mi cağ mı olacaktı
Doğru dikotomi; sembusek mi cağ mı olacaktıçünkü daha lezizler...
Sevmem mi hataylıyım ben hatay döneri dünyanın en güzel döneridir.tavuk doneri sevmiyonmu ustad
Sevmem mi hataylıyım ben hatay döneri dünyanın en güzel döneridir.
İskenderundatavuk doner en guzel nerde yenir
İskenderunda