- 1 Ağustos 2009
- 46.592
- 48.858
- 4.708
İzlememe totemim tuttu şükür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam Karşıyakalı,futbol taraftarı olarak da Galatasaray'a sempatik bakıyorum diyordu.Yayin politikası gereği Türk takımlarına goy goy verir ama asıl sorun "onun tuttuğu takımların bu arenada boy göstermemesi".Fenerli İsmail daha çok çabalıyor
İyi bari terim in bitirdiği heyecanı gergin hocam getirdi izleriz maçları
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu mu GSliAdam Karşıyakalı,futbol taraftarı olarak da Galatasaray'a sempatik bakıyorum diyordu.Yayin politikası gereği Türk takımlarına goy goy verir ama asıl sorun "onun tuttuğu takımların bu arenada boy göstermemesi".
Aslında orda takım tecrübesi ortaya çıktı;Efes normalde son maçta rakip seçme hakkı varken kazanıp Real ile eşleşti.Real,CSKA,Olimpiakos takım olarak o kadar tecrübeli ki işler sıkıntıya girdiği anda onlarda hata payı daha az bizde daha fazla oluyor.Nitekim bugün Simon'un şans basketi olmasaydı kenar çizgisinden el üstü ve son saniyede"bugün de kaybeden olacaktık". Buraları oynayıp kazandıkça daha oturaklı, güvenilir bir takım kimyası oluşacak ve önümüzdeki sezonlar daha rahat maçlar izliyor olacağız kanımca.Serinin 2-2'ye gelmesi Efes'te inanılmaz stres yapmış. Şükür ki hata yapmadık ve F4'ü aldık.
Terim başlığında sövelim rengimlarkin son anlarda fanteziye kacip turu veriyordu az kalsin
forumda konusu yok mu la sunun
biraz da orada sövelim suna
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Sözlüğe açtım ben konusunularkin son anlarda fanteziye kacip turu veriyordu az kalsin
forumda konusu yok mu la sunun
biraz da orada sövelim suna
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Şöyle maçları izledikten sonra yeni gelecek yönetimin basketbolu geri plana atmaya hakkı yok kimse Anadolu Efes bütçelerine çıkın demiyor ama Galatasaray basketbolu rekabetçi olmak zorundadır.