Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim basketbol ile ilgili görüşüm, eğer düzenli bütçe yaratılmayacaksa başarı elde edemiyorsun. Yeni stat yapılana kadar bütçe kısıp sonrasında 5 milyon dolar garanti bütçe sağlamak. Bunuda stat sponsoru ile forma sponsorunu sağlayarak yapmak zorundasın. Bu bütçe ile de taraftar desteği arkasına alan zamanında Blatt’lı Maccabi’nin ligimizde bir alt bütçede yıllardır Karşıyaka ve Banvit’in yaptığı tarz bir takım olmak gerekiyor.

Doğrusu bu zaten şubeden bir plan görsek yeter şu kadar zaman bütçemiz şu seviyede olacak sonra üstüne koyarak arttıracağız diye. Bir anda bizden Efes olmaz önce Karşıyaka'lı gruba kendimizi bir atalım sonrası gelir yeter ki istek olsun.

İyiymiş valla söyleyecek söz bulamadım(NtVspordan çıkması biraz düşündürüyor ama malum hepsi geneli fenerli).NTV döneminde kendisi söylemişti Karşıyaka taraftarı olduğunu (zaten ora doğumlu normaldir), Avrupa'da Galatasaray başarıları nedeniyle sempati duyduğunu ama futbolla ilgilenmediğini vs...Yine de işini çok iyi yapıyor,takdir ediyorum.Basketbola yabancı isimler yerine böyle bilgili, bilinçli olması seyir zevki katıyor.

Doğrusu bu zaten şubeden bir plan görsek yeter şu kadar zaman bütçemiz şu seviyede olacak sonra üstüne koyarak arttıracağız diye. Bir anda bizden Efes olmaz önce Karşıyaka'lı gruba kendimizi bir atalım sonrası gelir yeter ki istek olsun.
kulubun cope atacak parası yok.

İyiymiş valla söyleyecek söz bulamadım(NtVspordan çıkması biraz düşündürüyor ama malum hepsi geneli fenerli).NTV döneminde kendisi söylemişti Karşıyaka taraftarı olduğunu (zaten ora doğumlu normaldir), Avrupa'da Galatasaray başarıları nedeniyle sempati duyduğunu ama futbolla ilgilenmediğini vs...Yine de işini çok iyi yapıyor,takdir ediyorum.Basketbola yabancı isimler yerine böyle bilgili, bilinçli olması seyir zevki katıyor.
Isini iyi falan yapmiyor fb amigosunun teki.

Micic, Larkin gidecekse gelmesi gereken isimler Pangos ve Walkup.

Efes'in ,Barca'ya gücü yeterse kupayı alır
Diğer rakiplerde iş yok .

Barca'yi da bir tek dışarıdan oynatarak yenebilirler

Barcelona-Milano çıktı diyebiliriz. Biri 15 farkla diğeri 23 sayı farkla öndeler.

Bayern 6'ya indirdi farkı hadi be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt