Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Delaneyin arkadan itişine calmazlar tabi.

Eşleşmeler belli mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla F4 öncesi biraz havasını kaybetmiş gözüktü Efes, özellikle maç veriş şekilleri can sıkıcı. Larkin triplere giren lise bebesi gibi. Itoudis de ters geliyor biraz Ergin Hocama. Efes’in bu serisi CSKA’ya da biz bunları eleriz inancı da vermiştir.

Umarım kafaları toplarlar. Bu sene gelsin artık kupa.

Milano, barcayi eler. Messina barcanin bütün defolarını ortaya döker.

Efes - Barça finali HO

Dunston'i saymazsak 4 tane şutu olan uzun var. Sadece 1 tanesi iyi oynasa yeter. Gecen sene Pleis ve Sertac cok faydaliydi. Ikisinin sayesinde kisalar da rahatca skorunu yapiyordu. Insallah 4 oyuncudan birisi gununde olur

Milano-Bayern maçının son saniyelerini şimdi izledim.

Skor 91-89 iken Bayern hücumunda Hines’ın bloğu temiz ama arkadan Delaney sol koluyla net itmiş Baldwin’i, %100 faul. Verseler maç uzardı büyük ihtimal. Şerefsizlik yani.

Bir de Messina ile Trinchieri’nin arasında ne oldu. Baya ters bakmışlar birbirlerine maç sonunda. Trinchieri terbiyesizlik yapacak bir adam değil. Messina da sakin bir herif gerçi ama yaptıysa o yapmıştır.

Valla F4 öncesi biraz havasını kaybetmiş gözüktü Efes, özellikle maç veriş şekilleri can sıkıcı. Larkin triplere giren lise bebesi gibi. Itoudis de ters geliyor biraz Ergin Hocama. Efes’in bu serisi CSKA’ya da biz bunları eleriz inancı da vermiştir.

Umarım kafaları toplarlar. Bu sene gelsin artık kupa.
Real daha zordu yav. Özellikle pota altında yamulttular. Csknin uzunlari öyle edemez efesi. Ben yen3cegini düşünüyorum. Daha kolay olur Reale gore

Real daha zordu yav. Özellikle pota altında yamulttular. Csknin uzunlari öyle edemez efesi. Ben yen3cegini düşünüyorum. Daha kolay olur Reale gore

Haklısın esasında. CSKA’da Clyburn dışında eşleşme olarak Efes’e terslik çıkartacak birisi yok gibi.

Euroleague’nin en iyi beşi ve en iyi ikinci beşi açıklandı. Fenerliler Vesely yok diye isyan ediyor. Hayır Tavares var, Brandon Davis var orada. Gidip sezonun yarısını kaçıran adamı mı koyacaklar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt