Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşük bütçeli el takimi alip rezil olmaktansa eurocupta kafaya oynayayım demis. Korkak. Barca ve cska aynı heriflerle devam edince 150m euroluk takimlarla calisma serisi son buldu.

Minimum 4 milyondur ama yetmez. 3 - 30 dogruysa gider. Orada biraz tuttursun 3 - 60 alir. Emekli olunca da Kızılyıldız'ı satin alir 😁
Tabi parayi secerse olacak olan bu

Minimum 4 milyondur ama yetmez. 3 - 30 dogruysa gider. Orada biraz tuttursun 3 - 60 alir. Emekli olunca da Kızılyıldız'ı satin alir
Tabi parayi secerse olacak olan bu

Bence 4 milyon ise ve NBA hayali yoksa kalır. Zaten NBA’de %45 vergi var, 82 maça 2-3 günde bir çıkacak. Maç başı alacağı ücret kafa kafaya gelir. NBA içinde çok istekli olduğunu düşünmüyorum.

Bence 4 milyon ise ve NBA hayali yoksa kalır. Zaten NBA’de %45 vergi var, 82 maça 2-3 günde bir çıkacak. Maç başı alacağı ücret kafa kafaya gelir. NBA içinde çok istekli olduğunu düşünmüyorum.
Insallah ama ben sadece olasiliklari yazdim. Adamin 6 senede 90 milyon kazanma ihtimali var ki 90 milyon minimum. Seneye mi ne kontralar daha da artacak. Bu kadar da almaz dedigimiz adamlar 10 milyon filan daha fazla alacaklar

Insallah ama ben sadece olasiliklari yazdim. Adamin 6 senede 90 milyon kazanma ihtimali var ki 90 milyon minimum. Seneye mi ne kontralar daha da artacak. Bu kadar da almaz dedigimiz adamlar 10 milyon filan daha fazla alacaklar

NBA Salary Cap and Luxury Tax projections for the coming seasons:

2021-2022
: $112 million and $136.6 million
2022-2023: $115.7 million and $140 million
2023-2024: $119.2 million and $144.9 million

Salary Cap cok fazla yükselmiyor. Oklahoma acaba kac para verir Micice? Bogdanovic zamaninda avrupadan gelip 1. sözlesmede rekor olan 3 senede 27 milyon almisti. Ondan fazla zor alir sanki. Ondan sonra 3 senede 53 milyonluk sözlesmeyi kapmak icin, baya iyi performans göstermeli.

Anadolu efes moerman ve james anderson ile sözleşme uzattı ve büyük risk aldı kadro yaşlandı micic ve larkinden biri gidip yerine beklentileri karşılayan biri gelmezse çok zorlanırlar özellikle micic giderse kötü olur onlar için ben en azından james andersonun yerine papapetrouyu felan alırlar diyodum onuda yapmadılar

NBA Salary Cap and Luxury Tax projections for the coming seasons:

2021-2022
: $112 million and $136.6 million
2022-2023: $115.7 million and $140 million
2023-2024: $119.2 million and $144.9 million

Salary Cap cok fazla yükselmiyor. Oklahoma acaba kac para verir Micice? Bogdanovic zamaninda avrupadan gelip 1. sözlesmede rekor olan 3 senede 27 milyon almisti. Ondan fazla zor alir sanki. Ondan sonra 3 senede 53 milyonluk sözlesmeyi kapmak icin, baya iyi performans göstermeli.
Thunders 3 - 30 onermis

Wouww Micic kalmış. Larkin de kalırsa Efes yine doğru takviyeler ile Euroleague'in en büyük favorisi olur.

Efes tweeti sildi. Sosyal medya ekibi erken mi davrandı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt