- 4 Ağustos 2009
- 90.206
- 71.162
- 5.188
Spa 3 senedir basketbol oynamıyordu zati.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5+ verdiler herhalde.
Minimum 4 milyondur ama yetmez. 3 - 30 dogruysa gider. Orada biraz tuttursun 3 - 60 alir. Emekli olunca da Kızılyıldız'ı satin alir
Tabi parayi secerse olacak olan bu
Haklısın şöyle bizim Gomis durumu gibi 1 milyon zam yapmadık sonra 50 milyon verdik bu adamında ikamesi yok neticede. Gerekiyorsa diğer pozisyonlardan kısarak tutmak istemelerini anlıyorum.çok riskli değil mi ya bir sakatlansa ne yapacaksın
Insallah ama ben sadece olasiliklari yazdim. Adamin 6 senede 90 milyon kazanma ihtimali var ki 90 milyon minimum. Seneye mi ne kontralar daha da artacak. Bu kadar da almaz dedigimiz adamlar 10 milyon filan daha fazla alacaklarBence 4 milyon ise ve NBA hayali yoksa kalır. Zaten NBA’de %45 vergi var, 82 maça 2-3 günde bir çıkacak. Maç başı alacağı ücret kafa kafaya gelir. NBA içinde çok istekli olduğunu düşünmüyorum.
Insallah ama ben sadece olasiliklari yazdim. Adamin 6 senede 90 milyon kazanma ihtimali var ki 90 milyon minimum. Seneye mi ne kontralar daha da artacak. Bu kadar da almaz dedigimiz adamlar 10 milyon filan daha fazla alacaklar
Thunders 3 - 30 onermisNBA Salary Cap and Luxury Tax projections for the coming seasons:
2021-2022: $112 million and $136.6 million
2022-2023: $115.7 million and $140 million
2023-2024: $119.2 million and $144.9 million
Salary Cap cok fazla yükselmiyor. Oklahoma acaba kac para verir Micice? Bogdanovic zamaninda avrupadan gelip 1. sözlesmede rekor olan 3 senede 27 milyon almisti. Ondan fazla zor alir sanki. Ondan sonra 3 senede 53 milyonluk sözlesmeyi kapmak icin, baya iyi performans göstermeli.