Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberler verelim.
Shved CSKA ile 1 + 1 imzalamis.
Efes, Tarik Black ile ilgileniyor. Pliess'in sakatlik sorunu yoksa iyi transfer olur.
Mike Tobey'i de Dallas istiyor ve buy outı yuksekmis

Efes Micic’i tutayım derken çok fena patladı. Şutu olan bi 4-5 lazımdı. Moerman çok istikrarsız artık geçen sene baya kötü şut kullandı, singleton savunma oyununda çok iyi ama skorer değil. Dunston pili bitmiş, pleissın durumu belli değil, Sertaç gitti. Simon yaşlandı artık, oraya papapetrou ile ilgilendiler baya sonra kaptırdılar.

Nba sürekli sömürüyor. 30 saniye oynatmayacakları adamları bile alıyorlar. Uzun bırakmadılar Efes’e. Bu arada Papapetrou de iyiki gelmemiş, sanırım Pana ile imzalamasına rağmen Nba’den bir takım ciddi olarak ilgileniyormuş.

İyi oyuncu da bu yaştan sonra NBA oyuncusu da değil yani. Bunların babaları Spa gitti bir şey yapamadı, döndü. Hala Papa peşindeler. Bogdanovic gibi 2-3 sezon üst düzey oynasa ve tam potansiyeline erişmiş, en az 20 dk süre alacak şekilde gitse tamam diyeceğim de alacaklar 2-3 dk oynatacaklar, herif kenarda iyice çürüyecek.

Efes - Filip Petrusev
Hic izlemedim ama ABA liginin MVP'si olmus. 23.6 sayi ve 7.6 ribaunt mu ne. 2.11 boyunda ve 21 yasinda.
Oyuncu Partizan'i istiyormus, menajeri Anadolu Efes 😁

Koç normalde direkt hazır oyuncu ister, (Euroleague seviyesine için hazır oyuncu)Genç oyuncuyla pek uğraşmaz açıkçası. Bunu ya hazır gördü ya da istediklerini alamayınca bunu kabul etmeye mecbur kaldı. Istatiktikler iyi ama Euroleague sertliği başka oluyor tabi. Bakalım göreceğiz. Sertaç bile 2 senedir anca alıştı. Normalde 3 dakikada 5 faul yapar, hücumda temastan kaçardı.

Neyse hayırlı olsun. Ergin Hocam Patlıcan suratlıdan kapacak heralde bu adamı.

Anadolu Efes, İtalya'da devam eden yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya’nın AX Armani Exchange Milan takımı ile karşılaştı ve mücadeleden 95-83 galip ayrıldık. Yeni transferden Filip Petrusev’in de forma giydiği karşılaşmanın ilk yarısını Efes 46-52 geride kapattı.

Rodrigue Beaubois 17 sayı, 6 ribaunt.
Chris Singleton 7 sayı, 1 ribaunt, 1 top çalma, 1 blok.
Yiğitcan Saybir.
Doğuş Balbay 1 ribaunt, 2 top çalma.
Erten Gazi 1 asist.
Adrien Moerman 2 sayı, 4 ribaunt, 1 asist, 1 top çalma.
Buğrahan Tuncer 2 sayı, 1 top çalma.
Vasilije Micic 23 sayı, 1 ribaunt, 3 asist.
James Anderson 2 sayı, 11 ribaunt, 1 asist, 3 blok.
Filip Petrusev 20 sayı, 8 ribaunt, 1 asist, 2 top çalma, 2 blok.
Bryant Dunston 3 sayı, 4 ribaunt, 2 top çalma, 1 blok.
Krunoslav Simon 19 sayı, 2 ribaunt, 9 asist

Maclari izlemedim ama Pliess ilk 2 mac 16 ve 11 atmisti. Sakatlik sorunu yoksa Sertac fazla aranmaz. Yeni transfer Petrusev de 20 sayiyla baslamis. Larkin danasi da kendine gelirse yine kupa gelir gibi.

Pangos 2 yil 3.5 milyon dolara Cleveland yapmis. Oldukca ilginc tercih ama CSKA icin kotu.

Isaiah Thomas —> CSKA diyorlar. Interesting.

Bu arada Kenan Sipahi Zaragoza’ya gitmiş. Hakkaniyet açısından kendisine tavsiyem aldığı paranın %98ini menajerine versin.

Vay be.. Üzüldüm. RIP.

Nicola Tesla’nın da kuzeniymiş. Öğrendiğimde acayip şaşırmıştım.

Yarin basliyor. Madrid - Efes maci bein sports haberde. 21: 45 olmali.
CSKA favori, Larkin tugla atarsa Efes'in sansi fazla yok. Fener'in aldigi 2 oyuncuyu bilmiyorum.
CSKA
Efes
Madrid
Barca
Milano
Bu 5 takimdan 4'ü F4 yapar.

Yarin basliyor. Madrid - Efes maci bein sports haberde. 21: 45 olmali.
CSKA favori, Larkin tugla atarsa Efes'in sansi fazla yok. Fener'in aldigi 2 oyuncuyu bilmiyorum.
CSKA
Efes
Madrid
Barca
Milano
Bu 5 takimdan 4'ü F4 yapar.
CSKA ağır favori değil ve Efes geçen seneki kadroyu korudu. Bence ortada gider. Normal sezon çokta mühim değil. Ama ben Larkin yine bir 25 atar diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt