Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu sene Efes’in ligi normal sezonda ilk 4 içinde bitiremeyeceğini ve play offta eleneceğini düşünüyorum. Efes normal sezon içinde kadroda 3-4 oyunucusunu da değiştirecek bence. Moerman, Pleiss bunların başında gelir gibi. (Bence ikisi de iyi oyuncu o ayrı) Larkin’in de geçen 2 sezonun gerisinde kalacağı kanaatindeyim ki geçen seson da baya çıldırttı dönem dönem. Bir rehavet de söz konusu Efes’te.

Favorim Real Madrid.

Ergin hocam biraz rahatlamıştır muhtemelen sezona kötü girip 3-6 arası bir yerden play-off yapar. Sonrası o zamanki performansa göre belli olur. Üst üste 2. Şampiyonluk için başarılar Ergin Hoca ve Efes

CSKA ağır favori değil ve Efes geçen seneki kadroyu korudu. Bence ortada gider. Normal sezon çokta mühim değil. Ama ben Larkin yine bir 25 atar diyorum.
Zaten Larkin dedigin gibi atarsa %100 sampiyon olurlar ama CSKA'nin sakatlari dondu ve Shved takimi bombalamazsa iyi kadrolari var. Gecen sene eksik Madrid ve CSKA'yi zor elediler. Tabi olumlu yonleri Micic daha da gelisebilir ve Bobua da gecen sene level atlamisti.
Fener de Tr liginden 2 oyuncu mu ne almis. Onlari tanimiyorum

Ben bu sene Efes’in ligi normal sezonda ilk 4 içinde bitiremeyeceğini ve play offta eleneceğini düşünüyorum. Efes normal sezon içinde kadroda 3-4 oyunucusunu da değiştirecek bence. Moerman, Pleiss bunların başında gelir gibi. (Bence ikisi de iyi oyuncu o ayrı) Larkin’in de geçen 2 sezonun gerisinde kalacağı kanaatindeyim ki geçen seson da baya çıldırttı dönem dönem. Bir rehavet de söz konusu Efes’te.

Favorim Real Madrid.
Pleiss sakat degilse %100 kalmali. Bazen inanilmaz kolay sayilar buluyor ve takimi hucumda cok rahatlatiyor. Ataman da gerekirse 1 oyuncu daha alacagiz dedi. Bu arada takimin butcesi net 21 milyon euro filanmis.

Pleiss sakat degilse %100 kalmali. Bazen inanilmaz kolay sayilar buluyor ve takimi hucumda cok rahatlatiyor. Ataman da gerekirse 1 oyuncu daha alacagiz dedi. Bu arada takimin butcesi net 21 milyon euro filanmis.

Pleiss’ı ben de katiyen yollamam. Moerman’ı da yollamam ama sene başında 2si de yollanmak istenen oyunculardı hatta Moerman veda bile etmişti.

Sertaç gitmese, Tarık Black tarzı bir adam alınıp Pleiss de sepetlenecekti muhtemelen. Gerçi bu kadar uzun olup bu kadar yumuşak bilekli, üçlük atan, aerbest atış yüzdesi çok yüksek bir adam inanılmaz fark yaratıyor ama Ergin hoca bazen farklı düşünüyor bilmiyorum. Pleiss bizdeyken de en sevdiğim adamlardan birisiydi. Belki de koç daha aç 2-3 oyuncu eklemek istedi, o da anlaşılabilir bir şey.

Pleiss’ı ben de katiyen yollamam. Moerman’ı da yollamam ama sene başında 2si de yollanmak istenen oyunculardı hatta Moerman veda bile etmişti.

Sertaç gitmese, Tarık Black tarzı bir adam alınıp Pleiss de sepetlenecekti muhtemelen. Gerçi bu kadar uzun olup bu kadar yumuşak bilekli, üçlük atan, aerbest atış yüzdesi çok yüksek bir adam inanılmaz fark yaratıyor ama Ergin hoca bazen farklı düşünüyor bilmiyorum. Pleiss bizdeyken de en sevdiğim adamlardan birisiydi. Belki de koç daha aç 2-3 oyuncu eklemek istedi, o da anlaşılabilir bir şey.
Berkan, 2 sene once Dunston sakatlaninca Pleiss ve Sertac hucumda inanilmazlardi ve Larkin de faydalandi, Efes gelmis gecmis en iyi takimlardan biri gibiydi.
Hatta F4'de CSKA macinda kisa surede takimi yine rahatlatti. Bence cok onemli oyuncu. Hani fazla yormadan kalmali gibi. Ozellikle play offlarda filan oynamali.

Berkan, 2 sene once Dunston sakatlaninca Pleiss ve Sertac hucumda inanilmazlardi ve Larkin de faydalandi, Efes gelmis gecmis en iyi takimlardan biri gibiydi.
Hatta F4'de CSKA macinda kisa surede takimi yine rahatlatti. Bence cok onemli oyuncu. Hani fazla yormadan kalmali gibi. Ozellikle play offlarda filan oynamali.

Pleiss’in dizlerinde kronik sorun varmış, 20 dakikadan sonrası zarar veriyormuş. Dunston da artık yaşlandı ve sık sık sakatlanıyor. Ama Tavares gibi adamların karşısında ilaç gibi Pleiss. Tavares içeriyi komple kapatıyor dışarı çekmek için Pleiss, Sertaç gibi dışarıdan atan adamlara ihtiyaç var. Hem onlar Tavares’i dışarı çekince atmasalar bile Larkin, Micic içeride cirit atabiliyor vs vs.

Pleiss’in dizlerinde kronik sorun varmış, 20 dakikadan sonrası zarar veriyormuş. Dunston da artık yaşlandı ve sık sık sakatlanıyor. Ama Tavares gibi adamların karşısında ilaç gibi Pleiss. Tavares içeriyi komple kapatıyor dışarı çekmek için Pleiss, Sertaç gibi dışarıdan atan adamlara ihtiyaç var. Hem onlar Tavares’i dışarı çekince atmasalar bile Larkin, Micic içeride cirit atabiliyor vs vs.
Zaten ligde oynamiyor, EL'de ise onemli maclarda oynasin yeter.
Monaco da Motajunas'i almis. Aksam 8'de izleyecegim. Bakalim nasil oynayacak.

Efes’te Filip Petrusev hücumda çok etkili bir silah ama savunma sertliğini arttırması gerekiyor. Pleiss yine sık sakatlanırsa Sertaç Şanlı’yı çok ararlar. Ligde de yerli rotasyonunda bu sene sıkıntı yaşayacaklar.

Bugün Real Madrid- Anadolu Efes maçı var. Saat 21:45’te. Maalesef bizim maç ile çakışıyor. Bir 15 dakika ve belki devre arasında izleyebiliriz.

Beaubois’ten ard arda 117 üçlük gelmiş antrenmanda. Müthiş yaw hep aynı nokta olsa da.

Maça bak. 26 dk'da skor 35-31. Komedi. Kadın basket mi bu?

Hem efes hemde son periyoda önde girmesine ragmen fener kötü durumda bence gerçi efes geçen senede kötü başlamıştı ama bu sene pota altında sıkıntı yaşıyacaklar gibi ona nasıl çözüm bulabilecek bakalım ergin hoca

Ali Koç: Formada yıldız kullanmayacağız, saçma bir uygulama.
1633115611364.png

pana-fb

bein haber

Zalgiris bu Amerikalıları nereden bulmuş ya bir de bütçeyi 6küsürden 10küsüre çıkarmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt