Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mike James koç ile tartışıp soyunma odasına gitti. Berbat oynuyordu cidden

EbDTca-UcAAZDRz

Zalgris 36-27 fener
Bu maçı da kaybederse normal şartlarda Djorjevic kovulmalı ancak tazminatı ne kadar bilmiyorum.

Zalgris 38-29 fbeko

Zalgris 36-27 fener
Bu maçı da kaybederse normal şartlarda Djorjevic kovulmalı ancak tazminatı ne kadar bilmiyorum.

Kovsalar getirebilecekleri antrenör yok. Ali Koç yabancı getirmek ister çünkü.

İroni de yapmıyorum; Ufuk Sarıca, Selçuk Ernak falan Djorjevic’ten vs çok daha iyi koçtur.

San Pablo Burgos geçenlerde 2 senedir kendilerini FIBA CL şampiyonu yapan Zan Tabak ile yollarını ayırdı. İbrahim Kutluay zamanlarından fenerin eski oyuncusudur, hatta baya da oynadı yanlış hatırlamıyorsam. Gidip onu getirsinler illa yabancı getireceklerse en azından Ufuk Sarıca’ya falan çökmemiş olurlar.

De colo gibi oyuncuyu bile bitirdi bu lanetli takim. Ulan adamı salin gitsin kendine gelsin

Kovsalar getirebilecekleri antrenör yok. Ali Koç yabancı getirmek ister çünkü.

İroni de yapmıyorum; Ufuk Sarıca, Selçuk Ernak falan Djorjevic’ten vs çok daha iyi koçtur.

San Pablo Burgos geçenlerde 2 senedir kendilerini FIBA CL şampiyonu yapan Zan Tabak ile yollarını ayırdı. İbrahim Kutluay zamanlarından fenerin eski oyuncusudur, hatta baya da oynadı yanlış hatırlamıyorsam. Gidip onu getirsinler illa yabancı getireceklerse en azından Ufuk Sarıca’ya falan çökmemiş olurlar.

Kutluay sanki çok yaklaşamıyor artık. Yerli getirirler bence. Orhun Ene, Erdem Can, Ufuk Sarıca 3 aday olur. Ali Koç, başkan adayıyken Aziz Yıldırım'a futbol başarınızı basketbol ile kapatıyorsunuz diyordu, onu bile yapamıyor. Herif tam bir loser. Gherardini'yi falanda çoktan göndermeleri gerekiyordu bence. 3 senedir kadro kimyası tutturamadılar. Buna rağmen GM'i orada tutmaları da anlamsız.

Basketbolu zevkli kılan inanılmaz geri dönüşlerdir, 20-30 sayılardan geri dönülür, çok ilginç çeyrek, devre, maç skorları ortaya çıkabilir bu normal ama bu sene sezonun henüz 1/3ü geri kalmışken çok fazla sayıda kısa süre garip dönüşler, çeyrek skorları, çeyreklerde bir takımın attığı düşük/yüksek sayılar oldu.

Bugün Alba 18 satı öndeyken Zenit 1 çeyrek çevirdi maçı. 3. Çeyrekte Alba ilk 5 dk sayı atamadı. Fener geçen bir çeyrekte 3 attı, 2 gün önce Oly son çeyrekte 3 attı. 2 gün önce Barca 11 sayı öndeyken CSKA bir çeyrekte 10 satı öne geçti. 1-2 gün önce show yapan Maccabi ilk çeyrekte 8 atabilmiş Oly’ye. İlk yarıdan 25 fark olmuş. Son çeyrekte 3 atan Oly ilk yarı 51 atmış. Efes Asvel’e 20 sayıdan maç verdi. Garip garip işler.

Fenerin koçu tam bir müptezel. Ikinci çeyreğin buyuk bölümünü şehmuz-melih-sayok-polanara-şaban 5iyle oynadı. Gerizekali olsan su beşi bir araya getirmezsin.

Bu kele bizim ligde Aliağa Petkim, Büyükçekmece’yi falan ver ortalama 20 fark yer, tek galibiyet alamaz.

Bu kele bizim ligde Aliağa Petkim, Büyükçekmece’yi falan ver ortalama 20 fark yer, tek galibiyet alamaz.
Koç fenerli kardeşlerimizin tek tesellisi olan branşı da bitirdi. Coach mal, kadro çöplük. Bu yaz 10 tane guard kulüp değiştirdi fener gitti en boktan olan henryi aldı :D Gönderdikleri lorenzo ise unicste gayet iyi oynuyor. Bu ali koç hem zircahil hem cenabet.

Yaw şu arenada biz de olsak be. Çok yüksek bütçeli takım da istemiyorum. Yıldız olarak Wilbekin yeter. Jekiri, Mbaye, Colson, Melo, Sadık, Poytress, Yiğitcan Saybir, Rıdvan, Bost falan razıyım. Şutör 61 bile durabilir.

Zalgris 64-59 fbeko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt