Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin Atamana helal olsun elinde top tutmayı bilmeyen Pleıs Sertaç gibi adamları deli gibi şutör yaptı.

Bu sene çok takip edemedim f4 de şansımız nedir

ergin hocamız gelecekte başkanımız olmayı düşünüyor mu hala acaba. tam bir winner

giphy.gif

Play offlarda bu kadar rahat faul çalınmaz normalde. F4’e Yunan takımı sokmaya mı çalışıyorlar napıyorlar anlamadım.

Bayern 50-34 Barcelona

3. çeyrek sonucu.
5. maça gidecek.

Monaca 65-61 Olympiacos
3. çeyrek sonucu

Son düzenleme:
2 maçta 5. maça uzadı.

Monaco-Oly maçı çok keyifliydi.

Ev sahipleri haliyle favoride ikisi de geçen maç deplasmanda kazandı hem Trinchieri hocamdan daha fazla hak eden yok F4'ü.

Ev sahipleri haliyle favoride ikisi de geçen maç deplasmanda kazandı hem Trinchieri hocamdan daha fazla hak eden yok F4'ü.

Hakemler müsaade ederse bir sürpriz çıkabilir heis.

Monaco-Oly serisinde ise 2-2 de olsa daha ne yaptığını bilerek oynayan takım Oly, Monaco çok bireysel oynuyor yine. Keşke onlar geçse ama turu. Dün bir sayı öndeyken 26 saniye kala hücum onlardaydı, 12 saniye kala şut kullandılar. Dönüşte Sloukas atsa seri bitecek, böyle amatörlük mü olur?

Hakemler müsaade ederse bir sürpriz çıkabilir heis.

Monaco-Oly serisinde ise 2-2 de olsa daha ne yaptığını bilerek oynayan takım Oly, Monaco çok bireysel oynuyor yine. Keşke onlar geçse ama turu. Dün bir sayı öndeyken 26 saniye kala hücum onlardaydı, 12 saniye kala şut kullandılar. Dönüşte Sloukas atsa seri bitecek, böyle amatörlük mü olur?
Bir önceki coach Mitrovic takımı kalıp halinde oynatıyordu oyuncuları biraz sınırlıyordu sanıyorum bu sebepten hocayla oyuncular kapıştı ve gitmek zorunda kaldı yeni hoca biraz daha oyunculara veriyor sorumluluğu dün Mike James dışarıdan 1/10 attı mesela bu özgürlüğü veriyor oyuncuya. Deplasmanda kazandıkları maçıda Mike James tek başına almıştı bireysele kalacaklar yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt