- 27 Ocak 2010
- 139.046
- 105.302
- 5.648
boğasen ne burcusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boğasen ne burcusun
Bu koçları Obra'dan iyi. Yerlilerden bile katkı alıyor. Obra zamanı Eurolig'de Melih havlu sallıyordu.
Kelebek burcusen ne burcusun
evet erkek adam ya aslan,ya boğa ya akrep olur.aferin

4 e kadar indirdi. Baskonia maçı vermek için herşeyi yaptı. Son periyot fener biraz iyi hücum etse rahat alırdı.@Emre Turunç fener cevirdi mi
ben jesusa tapıyorum.adama daha bitane fenerli Allah belanı versin dede demedi twitterda.eskiden aykuta çok bela okurlardı sampiyonluk gidinceişte bu. gsc olarak feneri her branşta övmeye özen göstermemiz lazım diyorum şahsen herzaman.
Fazla övgü de iyi değil dengeli olmalı. Bir ara forumda o kadar Jesus övülüyordu ki St. Antuan kilisesine dönmüştü ortalık.işte bu. gsc olarak feneri her branşta övmeye özen göstermemiz lazım diyorum şahsen herzaman.
3. Periyot savunma çok düştü Dunston ı almalıydı. Hücumda da Clyburn Micic kötü oynadıkları günde bile çok zorlmamaları bütün takımı bozuyor.Yine hoca Dunston’ı kenarda unutarak maçı verecek
Pota altına halen ellerini kollarını sallayarak giriyorlar, hiç sertlik yok. Dunston sakat mı acaba?3. Periyot savunma çok düştü Dunston ı almalıydı. Hücumda da Clyburn Micic kötü oynadıkları günde bile çok zorlmamaları bütün takımı bozuyor.