Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb iyi takım oldu. Dorsey ile Bjelica da katıldı takıma. Rahat F4 yaparlar. Ordaki form durumuna göre kupayı alırlarsa da şaşırmam. Bu sezon Eurolig de çok güçlü takım yok. Efes eski formunda olsaydı çok rahat alırdı.

real fark atar atmalı da zaten

Biraz savunma yapınca oyun korucusuz reali yenmek sorun olmaz.

efes nefretimsin geçen maç sana oynadım 20 sayı fark yedin evinde 21 de 3 üçlük oynadın bugün real 9 fark yemez dedim ne atsan giriyor umarım play off yapamazsın ya

ulan larkin adam mısın geçen maç niye bunları atamıyordun lanet adam

Efes son periyoda 77-60 önde giriyor. Burdan da maçı vermezler herhalde.

Efes gene satışa başladı maçı birazdan geri düşerler skorda.

3. Periyot 35 sayı atan Efes son periyot 6 dk da 2 sayı atabildi. Yeni bir rezilliği de başarmak için uğraşıyorlar.

Efes geri düştü. Sezonun özetini finale saklamışlar. Bu takımın bu hale gelmesi izah edilemez. En az 10 maç verdiler bu şekılde.

Larkin sagolsun maci getirdi gibi. Macin son 4 dakikasi disinda izlemedim ama boyle bir geri donuse Efes izin vermemeliydi.

Ergin hocanın yine tüm sezon şöyledir böyledir artık yol olmaz tenkitleri arasından sıyrılarak üçüncü Eurolig kupasına uzanacağını görmek zor değil.

real 9 fark yemez demiştim 3. çeyrek 17 fark yedi 4. çeyrek öne geçti efes cidden berbat bi takım olmuş artık. ergin hoca bırakmalı

1678822045189.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt