Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

NBA'de tassk malzemesi olmuş kaminski, god mode açmış gibi oynuyor, iki lig arasında uçurumdan bile fazlası var

Spikerle ibonun aglamalarini dinlemek keyifli

Altyapıda basketbol oynadığım zamanlarda en büyük yıldızı Mrsiç olan vasat bir takımdı Fener. Önce Ülker'in takımını, sonra altyapısını, sonra Eurolig katılım hakkını en son da bedavaya tahsis ettikleri salonla ölü bir kulübe ömürlük şube devrettiler. Bunca yatırıma inanılmaz başarısızlar bence. Bu kadar imkan bizim kulübe sağlanmış olsaydı en az 5 kere Eurolig'i almış olurduk 20 senede.

Altyapıda basketbol oynadığım zamanlarda en büyük yıldızı Mrsiç olan vasat bir takımdı Fener. Önce Ülker'in takımını, sonra altyapısını, sonra Eurolig katılım hakkını en son da bedavaya tahsis ettikleri salonla ölü bir kulübe ömürlük şube devrettiler. Bunca yatırıma inanılmaz başarısızlar bence. Bu kadar imkan bizim kulübe sağlanmış olsaydı en az 5 kere Eurolig'i almış olurduk 20 senede.
Bu cibiliyetsiz şeref yoksunu camia baskete genelde hem önem verdi. Sadece mrsic demen biraz underrated olmuş. İyi Yabancıların yanında Mirsat, ömer onan, i kutluay gibi adamlar oynadı yav.

Bu cibiliyetsiz şeref yoksunu camia baskete genelde hem önem verdi. Sadece mrsic demen biraz underrated olmuş. İyi Yabancıların yanında Mirsat, ömer onan, i kutluay gibi adamlar oynadı yav.
Ömer Onan da Ülker familyasındandı diye hatırlıyorum. O dönem içindeydim basketbolun hiç iplenmeyen bir takımdı Fener bunu çok net hatırlıyorum. Son yıllardaki Beşiktaş gibiydi.

Oha, çok acayip yendiler. Real Madrid'in son 30 dakika yaptıkları da rezalet.

100-99 fb yendi

helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt