Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.092
- 9.432
- 2.568
Çocuk haksız sayılmaz, babasının malı.Bu velet feneri babasının malı olarak görmüyosa bir şey bilmiyorum. Tam bir zengin züppe şu hareketlere küfürlere bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çocuk haksız sayılmaz, babasının malı.Bu velet feneri babasının malı olarak görmüyosa bir şey bilmiyorum. Tam bir zengin züppe şu hareketlere küfürlere bak
top gibi sektirip potaya smaç basar dombiliyiRakip basketbolcu amel defterini kapatır haberi yok kuş beyinlinin.
Cantona Reis kafasında biri lazımdı diyorsun yani...keşke monacolu basketçi ayağıyla taraftarın kafasına vursaymış da
Euroleague yonetimi ayni sehirden 3 takima A lisansi vermek istemiyor diye biliyorum.A lisansın olacak yada davet falan olacak öyle. Fb- Ülker ile birleşince onun A lisansa kondu. Bizim gitmemiz için ilk önce salonumuz olmalı 8-10 bin kişilik sonra da minimumum 10-13 milyon euro bütçe diye biliyorum.
Bu civciv bütün ciddiyetimi bitirdi. Senin ne işin var ulan orda
Diğerler kriterleri yerine getirsek bayıla bayıla verirler 1-2 sponsorlukta çıkar EL'de FB- GS derbisini o marketingi istememe ihtimalleri yok ama bunun için bizim salon işini ve en önemlisi sağlam bir sponsoru öyle 1-2 yıllık değil 5 yıllık falan çözmemiz lazım o bütçeyi uzun süreli garanti etmen isteniyor diye biliyorum. Burada iş GS'li zenginlerde bitiyor Pegasus vb. birinin çıkıp 5 yıl yıllık 10 milyon euro vermesi lazım.Euroleague yonetimi ayni sehirden 3 takima A lisansi vermek istemiyor diye biliyorum.