Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitmiyorda bir türlü lanet şey hala 9 maç var. Şöyle go on holiday tarzı bir özellik eklemelilerdi şu organizasyona.

Milano ligin en armud takimi.bunlar varken biz sonuncu olursak yazik olur.

25 sayıdan gelip maç alabilecek, 14 sayı önde olduğu maçı verebilecek kadar dengesiz bir takım bunlar varken biz sonuncu olursak kahrolurum.

25 sayıdan gelip maç alabilecek, 14 sayı önde olduğu maçı verebilecek kadar dengesiz bir takım bunlar varken biz sonuncu olursak kahrolurum.
O zaman bizden daha iyiler. Biz de Euroleague'de 14 sayıdan maç veririz ama 25 sayıdan gelip maç alamayız.

"Bizim takım sadece 1. liğe oynar."
Bu kepçükler lafı tersinden anlamış.
9mio bütçeyi hiç ettiler tablodaki kepazeliğe bak

Tam bir sike maçı izledik. Kazanması gereken kazandırıldı.

daçka ilk maçıda kazanmıştı yanlış hatırlamıyorsam

4.luk icin Pao kalan maclarında muhtemelen Baskonia deplasmaninda maglup olur ,Fenerinde 3 yenilgi almasi lazim bu durumda Real Brose deplasmanlarına yenilgi yazalım iceride oli yada abdi ipekcide efesin surpriz yapmasi lazim.

Koydular dediler geldik.

Baskonia düşmeye başladı,Kızılyıldızın da 3-4 normal mağlubiyeti olacak gibi.Kolay gözüken bir maçı kaybederse play of dışı kalabilir.Son Daçka-Kızılyıldız maçı final de olabilir. Final8de 3 takımımız olabilir..Adam akıllı oyun kurucu alsaydık çok rahat f8 yapardık.

Eurolig hakikaten dengesiz.Tam hatırlamıyorum ama Daçka ve Efesin 2-3 sayıyla kaybettiği maçlarda Fülkerin 2-3 sayıyla kazandığı maçlar tam tersi olsa Fülker play off dışı kalabilirdi :) 4. olmak da çok iyi değil.. Fülker-Pana eşleşmesi istedikleri gibi gitmeyebilir.

4.luk icin Pao kalan maclarında muhtemelen Baskonia deplasmaninda maglup olur ,Fenerinde 3 yenilgi almasi lazim bu durumda Real Brose deplasmanlarına yenilgi yazalım iceride oli yada abdi ipekcide efesin surpriz yapmasi lazim.

Pao saha avantajini alsa fbyi gecebilir mi ki?Bana saha avantajini alsa bile gecemez gibi geliyor.Obra eski Paolu olarak 1 mac calabilir bence.

Bu itlere en ters gelen takim Baskonia idi.Icerdeki son 5 maclarinda da fark atmislardi fbye.

Pao saha avantajini alsa fbyi gecebilir mi ki?Bana saha avantajini alsa bile gecemez gibi geliyor.Obra eski Paolu olarak 1 mac calabilir bence.

Bu itlere en ters gelen takim Baskonia idi.Icerdeki son 5 maclarinda da fark atmislardi fbye.
Obranin galibiyeti yok diye biliyorum deplasmanda Paoya karsi ,Pao bu sene evinde 11 mac 1 kez yenildi iceride cok iyiler sert takım elerler bence saha avantajını alırlarsa ,Baskoniada gecebilir Feneri ama ulker arenada kazanmalari lazim.

Uğur İz merak edip baktım Fener ,Ulker ile birlesip Eurolige katildigindan beri deplasmanda 7 mac yapmıs Pao ile, 7 sinide kaybetmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt