Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler şimdi yeni spor salonumuz yapılıyor, banka borçları falan ödeniyor derken seneye bütçe olarak yukarılara çıkabilecek miyiz? fbnin ayırdğı bütçeyi biz ayırabilecek miyiz mesela? zira sıkıldım artık fbnin basketboldaki havasından bizimde artık bu takımlarla kafa kafaya olmamız gerekiyor..

Uğur İz merak edip baktım Fener ,Ulker ile birlesip Eurolige katildigindan beri deplasmanda 7 mac yapmıs Pao ile, 7 sinide kaybetmis.

Bunlar bir ara Yunanistan'da galip gelmislerdi de tam hatirliyorum.Oly'di herhalde

Ben de Pao'nun deplasman performansina baktim.3 galibiyetleri var.Kalan deplasmanlarin hepsini alamazlar gibi.Fb'nin saha avantajini vermesi mumkun gorunmuyor maalesef.

beyler şimdi yeni spor salonumuz yapılıyor, banka borçları falan ödeniyor derken seneye bütçe olarak yukarılara çıkabilecek miyiz? fbnin ayırdğı bütçeyi biz ayırabilecek miyiz mesela? zira sıkıldım artık fbnin basketboldaki havasından bizimde artık bu takımlarla kafa kafaya olmamız gerekiyor..
Sponsorumuz olursa neden olmasin?

fener'in ulkerle olan birlikteligi bitti ama sponsor olarak devam ediyor sanirim. Ne kadar surer bilmiyorum. fener'in sponsor olayini aciklayacak biri var mi acaba? Butceleri dustu ve daha da dusebilir.

Bunlar bir ara Yunanistan'da galip gelmislerdi de tam hatirliyorum.Oly'di herhalde

Ben de Pao'nun deplasman performansina baktim.3 galibiyetleri var.Kalan deplasmanlarin hepsini alamazlar gibi.Fb'nin saha avantajini vermesi mumkun gorunmuyor maalesef.
Teo ile spanoulis'in oldugu Olyi yenmislerdi :/

İşte bir nebze de olsa yüzümüzü gülümseten bir puan durumu

BvqDYj.png

Fener taraftari maci Aldi

Hakemler ve rakip nasil baski altina alinir gösterdi serefsizler

Ipekci'de oldukca hos bir musabakaya taniklik ediyoruz.

Güzelim kadro alonso denyosunun elinde pij olmaya devam ediyor. Sekiz aydır yazıyoruz bunları. Bu gidisle ilk 8e sokamayacak.

Llull bir çeyrekte 19 attı. Tepede ikili oyun, perdeden sonra tek adım ve şut.

Kazan OAKA'da 9 sayı önde.Son periyot

Bu Trinkiyeri de iyice loser oldu.Zalgiris'e yenilmiş evinde.Ergin bile yendi lan.

Burdan düşme tarzında bişey oluyor mu?
Son 3 gibisinden yoksa finansal koşullar mı önemli sadece?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt