- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
gidip baskoniayi yeneriz bakin görün (Mccollum yok belki bu yenilgiye götürebilir okdr)
Parantez içini görmemiş varsayıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gidip baskoniayi yeneriz bakin görün (Mccollum yok belki bu yenilgiye götürebilir okdr)
Kizilyildiz 4'te 4,Baskonia 3'te 3 yapip fb de reale yenilirse fb 3lu averajla 6. oluyor.Bir de bunlar olup Oly kalan 4 macindan tek galiyet alirsa isler 4lu averaja kalabilir.O zaman ne oluyor bilmiyorum.
Biraz daha ugrasirsaniz feneri ilk 8 disinda birakacaksiniz gibi bir gidisat var.
Başka bir hesaba gore de gezegenler aynı hizaya gelirse, papa müslüman olursa, sabri futbolu öğrenirse, dursun istifa ederse fener 9. oluyormuş renttas.
Daçka kalan 4 maçını kazanır, Efes Fenerbahçe'yi mağlup eder ve Uğur'un dediği senaryo gerçek olursa Fenerbahçe 9. olarak eleniyor.
Beni biliyorsun fb saha avantajini alirsa kupayi da alir diyordum ama Ergin'in 40 fark attigi takima evlerinde yenilip kendileri isleri karistirdi.Yarin CSKA dacka'ya cakinca fbnin playoff matematiksel olarak kesinlesir bu arada.
Kizilyildiz'in fikstur
Oly
Barca(D)
Kazan
Dacka (D)
Sadece Oly ve Dacka maclari zor.Dacka son macta iddiasiz olacagindan yenebilirler.Icerde iyi olduklarindan Oly karsisinda da favoriler.
Ha bana kalirsa fbnin 5. olup Baskonia'yla eslesmesi daha iyi.6. olurlarsa Oly ile eslesiyorlar.Bizim bile 2 kere yendigimiz Oly'i gecmeleri Baskonia'ya gore daha olasi.
Dacka'nin son maci Kizilyildiz oldugu icin ikisi de ayni anda kazanamayacagina gore fb dokuz mokuz olmuyor.
Bartemou seneye 18 takımlı olacak mı demiş euroleague? Karşıyaka maçını anlatan eleman öyle dedi. Doğruysa Doğuş parayı bastı demektir. 1 takım Daçka olur. Diğeri de FIBA CL'yi alan takım olur belki.
İspanya'dan 4 hatta 5 [büyük olasılıkla Eurocup finali Malaga-Valencia olacağından(Malaga finalde, Valencia son maçı bu akşam evinde oynuyor kazanırsa finalde)], bizden 2 takım biraz adaletsiz olmuş.1 takım İspanya'dan olacakmış, bizden 2 takım Ülker, Efes.
Printezis büyük winner ya. Neyse ilk üç kesin gibi, Kızılyıldız'da altta kaldı.