Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gsc feneri eurolig sampiyonu yapmayi kafaya koymus

Bize hayirli olsun demek düser

Kizilyildiz 4'te 4,Baskonia 3'te 3 yapip fb de reale yenilirse fb 3lu averajla 6. oluyor.Bir de bunlar olup Oly kalan 4 macindan tek galiyet alirsa isler 4lu averaja kalabilir.O zaman ne oluyor bilmiyorum.

Başka bir hesaba gore de gezegenler aynı hizaya gelirse, papa müslüman olursa, sabri futbolu öğrenirse, dursun istifa ederse fener 9. oluyormuş renttas.

Daçka kalan 4 maçını kazanır, Efes Fenerbahçe'yi mağlup eder ve Uğur'un dediği senaryo gerçek olursa Fenerbahçe 9. olarak eleniyor.

baskonia ve Pao bunlari yakar . Hele Baskonia

Biraz daha ugrasirsaniz feneri ilk 8 disinda birakacaksiniz gibi bir gidisat var.

Beni biliyorsun fb saha avantajini alirsa kupayi da alir diyordum ama Ergin'in 40 fark attigi takima evlerinde yenilip kendileri isleri karistirdi.Yarin CSKA dacka'ya cakinca fbnin playoff matematiksel olarak kesinlesir bu arada.

Başka bir hesaba gore de gezegenler aynı hizaya gelirse, papa müslüman olursa, sabri futbolu öğrenirse, dursun istifa ederse fener 9. oluyormuş renttas.

Kizilyildiz'in fikstur

Oly
Barca(D)
Kazan
Dacka (D)

Sadece Oly ve Dacka maclari zor.Dacka son macta iddiasiz olacagindan yenebilirler.Icerde iyi olduklarindan Oly karsisinda da favoriler.

Ha bana kalirsa fbnin 5. olup Baskonia'yla eslesmesi daha iyi.6. olurlarsa Oly ile eslesiyorlar.Bizim bile 2 kere yendigimiz Oly'i gecmeleri Baskonia'ya gore daha olasi.

Daçka kalan 4 maçını kazanır, Efes Fenerbahçe'yi mağlup eder ve Uğur'un dediği senaryo gerçek olursa Fenerbahçe 9. olarak eleniyor.

Dacka'nin son maci Kizilyildiz oldugu icin ikisi de ayni anda kazanamayacagina gore fb dokuz mokuz olmuyor.

Beni biliyorsun fb saha avantajini alirsa kupayi da alir diyordum ama Ergin'in 40 fark attigi takima evlerinde yenilip kendileri isleri karistirdi.Yarin CSKA dacka'ya cakinca fbnin playoff matematiksel olarak kesinlesir bu arada.

Kizilyildiz'in fikstur

Oly
Barca(D)
Kazan
Dacka (D)

Sadece Oly ve Dacka maclari zor.Dacka son macta iddiasiz olacagindan yenebilirler.Icerde iyi olduklarindan Oly karsisinda da favoriler.

Ha bana kalirsa fbnin 5. olup Baskonia'yla eslesmesi daha iyi.6. olurlarsa Oly ile eslesiyorlar.Bizim bile 2 kere yendigimiz Oly'i gecmeleri Baskonia'ya gore daha olasi.

Dacka'nin son maci Kizilyildiz oldugu icin ikisi de ayni anda kazanamayacagina gore fb dokuz mokuz olmuyor.

Salladım zaten de sen baya bayağı çalışmışsın bu duruma üstad. :D

Fener'in kızılyıldız ve pana'ya 2 li avaraj da üstünlüğü var
Baskonia'nın fener'e 2 li avaraj da üstünlüğü var
Efes baskonia ve pana'ya karşı 2 li avaraj da üstünlüğü var

Fener 17 galibiyet 10 mağlubiyet
Baskonia 16 galibiyet 11 mağlubiyet
Pana 16 galibiyet 11 mağlubiyet
Kızılyıldız 15 galibiyet 11 mağlubiyet(1 maçı eksik)
Efes 15 galibiyet 12 mağlubiyet

Maç programları:
Efes - Fener(G)
Efes - Oli(G)
Real - Efes(M)
---------------------
Efes - Fener(M)
Real - Fener(M)
Fener - Barcelona(G)
---------------------
Baskonia - Pana(G)
Galatasaray - Baskonia(M) - Fener'in rakiplerine çelme atmakta bu sene üstümüze yok :D
Baskonia - Zalgris(G)
-----------------------
Kızılyıldız - Oli(M)
Barcelona - Kızılyıldız(M)
Kızılyıldız - Unics Kazan(G)
Doğuş - Kızılyıldız(M)
--------------------
Baskonia - Pana(M)
Pana - CSKA(M)
Maccabi - Pana(G)
-----------------
4.Baskonia 18 galibiyet 12 mağlubiyet
5.Fener 18 galibiyet 12 mağlubiyet
6.Pana 17 galibiyet 13 mağlubiyet
7.Efes 17 galibiyet 13 mağlubiyet
8.Kızılyıldız 16 galibiyet 14 mağlubiyet

Sonuç olarak bence sıralama bu şekilde olacak tabi sürprizler olabilme ihtimali var bekleyip görelim :D

Son düzenleme:
Bartemou seneye 18 takımlı olacak mı demiş euroleague? Karşıyaka maçını anlatan eleman öyle dedi. Doğruysa Doğuş parayı bastı demektir. 1 takım Daçka olur. Diğeri de FIBA CL'yi alan takım olur belki.

Bartemou seneye 18 takımlı olacak mı demiş euroleague? Karşıyaka maçını anlatan eleman öyle dedi. Doğruysa Doğuş parayı bastı demektir. 1 takım Daçka olur. Diğeri de FIBA CL'yi alan takım olur belki.

1 takım İspanya'dan olacakmış, bizden 2 takım Ülker, Efes.

1 takım İspanya'dan olacakmış, bizden 2 takım Ülker, Efes.
İspanya'dan 4 hatta 5 [büyük olasılıkla Eurocup finali Malaga-Valencia olacağından(Malaga finalde, Valencia son maçı bu akşam evinde oynuyor kazanırsa finalde)], bizden 2 takım biraz adaletsiz olmuş.

Dacka fb ile birlesirse belki bizi alirlar.

hayallerimizi-satmadik-ya_2711259-24_640x360.jpg

Bizi de eurocup e alsinlar bir kez daha kazanalim

Printezis büyük winner ya. Neyse ilk üç kesin gibi, Kızılyıldız'da altta kaldı.

Daçka'nın baya baya Kızılyıldız'ı geçip 8. olma şansı belirdi. Önündeki 3 maç da kazanabileceği maçlar, birisi zaten içeride Kızılyıldız maçı, kazanması şart, bizimle içeride, Brose ile dışarıda oynayacaklar. Kızılyıldız, Barca ve Daçka'yla deplasmanda, Kazan'la içeride oynayacak. 3/3, 1/3 olması durumunda Daçka çıkıyor.

Printezis büyük winner ya. Neyse ilk üç kesin gibi, Kızılyıldız'da altta kaldı.

Hepimiz, herkes son saniyede o klasik atışını yapacağını, topu onun kullanacağını biliyor ama önlem alınamıyor yine de. Harbiden büyük winner.

Oly'nin yenmesi iyi oldu.Ergin hiyarlik yapmazsa itogullari final four goremeden elenecek ins.

Baskonia maçı buradaymış yav Baskonia formamızınan İpekçi'ye!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt