Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
panayı ev sahibiyken fener değil kralı gelse eleyemez

zeljko-obradovic_1138012.jpg

Gerçekler ile yüzleşelim derim.

11 yıldır Pana'yı OAKA'da yenebilen bir Türk takımı yok ! Bunu göz ardı etmeyelim. Ev sahibi avantajı ile 3-2 Pana alır gibi geliyor bana !

Panaya bu kadar güvenmeyin.
Formdalar ama kadro olarak şikeciler den iyi değiller.

İlk maç çok önemli,pana işi ciddiye almazsa eğer ilk maçı kaybedip bütün serinin içine edebilir.

İlk maçı pana kaybetmesin yeterki.

DEFOL dursun!

Panaya bu kadar güvenmeyin.
Formdalar ama kadro olarak şikeciler den iyi değiller.

İlk maç çok önemli,pana işi ciddiye almazsa eğer ilk maçı kaybedip bütün serinin içine edebilir.

İlk maçı pana kaybetmesin yeterki.

DEFOL dursun!

sadece bire birde udoh dışında hangi mevki yada bölgede kadro olarak fenerden iyi değiller ?

Paonun Cska macini izleyenler F4'e kalacak ekibi tahminde zorlanmayacaktır.

sadece bire birde udoh dışında hangi mevki yada bölgede kadro olarak fenerden iyi değiller ?
Soluka, Forvet ve 5 numara vesely

Kısa oyuncular dışında fenerden iyi değiller.
Borusis iyi ama o da yaşlı ve bu sene iyice hantal olmuş.

Gönlümüz panadan yana ama kolay değil

DEFOL dursun!

Dun yenilmis olsa da ,o milli takimda dokturen koponen rezalet halde de olsa, navarro bitmis de olsa

bir rice diye adam izledim . Iste aradigimiz hep cusseli hem suratli hem de sutu olan bir guard . Oyun zekasi harika mi ? Tartisilir, bir arroyo gibi imkansizlari yapan adam mi , degil , eski fb li gou gibi muthis 3 luk yuzdesi mi var ? O da yok

ama eminim hepiniz spanoulis, eskiden diamantidis , biraz devri gecip makul fiyata gelince teodosic hayalleri kurmussunuzdur

eminim bu rice denen adam onlardan fazla almaz . Daye ile pleiss i almaz goksenini adapte edersin takima ama birinci sinif oyun kurucun olur

o bitik barcelonada adam parladi resmen

Dun yenilmis olsa da ,o milli takimda dokturen koponen rezalet halde de olsa, navarro bitmis de olsa

bir rice diye adam izledim . Iste aradigimiz hep cusseli hem suratli hem de sutu olan bir guard . Oyun zekasi harika mi ? Tartisilir, bir arroyo gibi imkansizlari yapan adam mi , degil , eski fb li gou gibi muthis 3 luk yuzdesi mi var ? O da yok

ama eminim hepiniz spanoulis, eskiden diamantidis , biraz devri gecip makul fiyata gelince teodosic hayalleri kurmussunuzdur

eminim bu rice denen adam onlardan fazla almaz . Daye ile pleiss i almaz goksenini adapte edersin takima ama birinci sinif oyun kurucun olur

Rice dağınık bir adamdır.Ona güvenip yola çıkılmaz.Daha çok topu eline ister.Takımı oynatmaktan çok kendisi oynayan bir adamdır.Kafasına göre takılır yani.Barcelona'da değil de daha düşük bütçeli bir takımda iyice dağıtacağından eminim ben

Belki barcelonada bile dagitmistir bilmiyorum , takip etmedim

dun izledigim kadariyla bir maclik konusuyorum

sozlesmesi bitiyorsa bu kadar dusuk bir pozisyondayken cebine 1 teklik koysan gelir

Sinan dunden beri ne anlatiyon yaw. Rice beyi ilk kesfedenmis gibi konuşuyorsun. Adam avrupanın en baba 5 guardindan biri zaten. Üç yıl önce maccabiyi el şampiyonu yapıp, final4 mvpsi olduğunu söyleyeyim de daha fazla bu konuyu uzatma.

Yeni gordum dedim ya , hatta dunku maca gore konusuyorum dedim

dunku capsiz takimda bile fark yarattiysa bizde ucardi bu adam demenin nesi yanlis

ustelik asiri bir para da almiyormus

Rice'ı düzenli takip etmediysen beğenirsin.

Kendisi oldukça savruk ve önce şutu düşünen biri. Oyun zekası var ama bunu kullanmak yerine şapkadan tavşan çıkarmaya çalışır genelde.

Senede 2.500.000 Euro alıyor ve kesinlikle o paraya koş koş attan fazlasını yapacak guardlar bulunabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt