- 20 Haziran 2011
- 60.748
- 68.970
- 4.758
Senede 2.500.000 Euro alıyor .
ustelik asiri bir para da almiyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senede 2.500.000 Euro alıyor .
ustelik asiri bir para da almiyormus
Git genel kurulda dedelerini trolle.Dun yenilmis olsa da ,o milli takimda dokturen koponen rezalet halde de olsa, navarro bitmis de olsa
bir rice diye adam izledim . Iste aradigimiz hep cusseli hem suratli hem de sutu olan bir guard . Oyun zekasi harika mi ? Tartisilir, bir arroyo gibi imkansizlari yapan adam mi , degil , eski fb li gou gibi muthis 3 luk yuzdesi mi var ? O da yok
ama eminim hepiniz spanoulis, eskiden diamantidis , biraz devri gecip makul fiyata gelince teodosic hayalleri kurmussunuzdur
eminim bu rice denen adam onlardan fazla almaz . Daye ile pleiss i almaz goksenini adapte edersin takima ama birinci sinif oyun kurucun olur
o bitik barcelonada adam parladi resmen
bu eurolige katılma sartları neler bilen varmı ? her sene aynı takımlar katılıyor sanırım ,paraylamı alakalı nedir
5.ye kesinlikle yasak var. Bakalım ne yapacaklar.Hatta aynı ülkeden 5. takım hak kazanırsa öncelik Eurup şampiyonunda diyor.5 İspanyol 2 Türk olacak önümüzdeki sezon.
Bir A lisansı alamadık bu potansiyelle.
bu lisans olayını anladım da yani nasıl alınıyor bu a lisans paraylamı torpillemi heralde vardır bir yolu şikeciler yada efes ne yaptılarda aldılar
5.ye kesinlikle yasak var. Bakalım ne yapacaklar.Hatta aynı ülkeden 5. takım hak kazanırsa öncelik Eurup şampiyonunda diyor.
Ben de onu diyorum.Aynı ülkeden 5 takım olamıyor.İspany ligi hakkı wild card olur ve onu da Daçka alır.Adamların sözleşmeleri zaten 2-3 yıllık.Diğer seçenek İngiltere ligi hakkı.Daçka orada bir takım alıp Eurolige öyle devam edebilir.Hatta onun için uğraşıyorlarmış.A Lisans: Barcelona, Real Madrid, Baskonia.
B Lisans: Malaga (EuroCup Winner)
Bunlar haricinde İspanya liginde en iyi derece elde eden takım.
Bu kural yakın zamanda açıklandı bi katakulli dönmezse.
Bu kadar malca bir sezona rağmen sezon başında yapacağımız bir Wanamaker hamlesi bize play off yaptırırdı.
Aldigimiz maclari verdik ,Forumlarda çok yazıldı.
Mccollum kalsa üzerine kısalara sadece Wanamaker gelse play-off oynardık.
Mccollum
Wanamaker
Micov
Schilb
Diebler
Tyus
Pleiss
+
PF
Sinan
Göksenin
Ege
Aldigimiz maclari verdik ,
İcerdeki ;
Kizilyildiz
Pao
Deplasman;
Fener
Baskonya
Dacka maclarini almistik malligimiza hediye ettik.