Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca farki belirledi maci ,obranın 3 ve 4. periyotlardaki oyunu cozmesi sinir bozucu

Ceketimizi alip bu basligi terk etme zamanimiz geldi.

1237999265_www.open.az-3.jpg
Bu gece iyi hissetmiyorum kendimi :((((

Umarım Real Madrid Daçka'yı geçtikten sonra Laso'yu kovar, Messina'yı falan getirir yoksa mokoko.

Son 2 yılda oynadıkları 7.play off maçı hepsini kazandılar.

Maccabi son şampiyondu 3-0 ile elediler.

real madrid son şampiyondu 3-0 ile elediler.

Panathinaikos deplasmanında yine kazandılar.

7 maç ve içlerinde maccabi,real madrid ve pana deplasmanları var.

goedelack,blelica ile 2 sene önce oynayan ve final four yapan takım daha yumuşak bir takımdı ve maç içinde geri düştüğünde geri dönüşü zor oluyordu.

Fakat bogdanovic,sloukas,udoh,vesely gibi adamlarla kurulan bu takım amerikan filmlerinde bir türlü ölmeyen canavarlar gibi.Adamlar hedef maçların hepsinde kim olursa olsun bir şekilde geri dönüyor ve kazanıyor .

Tek istisnası geçen sene 2.yarı 20 sayıdan geri gelip uzatmada kaybettikleri cska maçı .O da fenerbahçe loserliği ile açıklanır herhalde.O başka bir şey çünkü.

Panahahahahahahaha

Euroleague menajeri Andrea Bassani katıldığı TV programında 2018-2019 sezonundan itibaren Euroleague'de takım sayısının artacağını ifade etti

Euroleague menajeri Andrea Bassani, takım sayısını artırmayı düşündüklerini ancak bunu önümüzdeki sezon değil 2018-2019 sezonu için planladıklarını ifade etti. Pick and Roll isimli TV programına konuşan Bassani, “Adım adım gitmekte fayda var. İlk etapta takım sayısını 16’dan 18’e çıkartmayı hedefliyoruz. Sonra pazarın reaksiyonuna bakacağız. Buna göre 20’ye çıkartmayı da düşünebiliriz” dedi.

Gelecek sezon wild card alacak takım olup olmayacağı ile ilgili de konuşan Euroleague menajeri, “Bu hep gündemde olan bir konu. Darüşşafaka Doğuş’un 2 yıldır wild card ile olan lisansı bitti. Gelecek sezon 5 İspanyol takımı Euroleague’de olabilir. Çünkü, Malaga Eurocup’ı kazandı. Eğer Valencia, İspanya Ligi’ni Baskonia, Real Madrid ve Barcelona’nın önünde bitirirse onlar da gelecek sezon Euroleague’de yer alabilir” dedi.

Doğuş gibi takımları lige almak için üretilen yavsakca çözümler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt