Enes Kaplan
Kırmızı Üye
- 17 Kasım 2014
- 1.465
- 108
- 523
bu bogdan fazla durmaz fenerde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tabloya son kez gulumseyerek bakalim tostlar zira birkac hafta sonra Fb'nin EL bolumune yesil bir tik eklenecek.
![]()
Bu tabloya son kez gulumseyerek bakalim tostlar zira birkac hafta sonra Fb'nin EL bolumune yesil bir tik eklenecek.
![]()
![]()
![]()
Aziz'i sevmiyolar ama bence efsane başkandır.Adamlar her sene kupa almasa da Kadın, Erkek bütün branşlarda Finallerde oynuyor.
Biz 20 senede 1 çıkıp alıyoruz. Açıkçası bu heyecanı yaşayamadığımız için üzgünüm bir taraftar olarak. Fazla kaybeden bir camia ama çok da deneyen bir camia.
![]()
Pao saha avantajini alsa fbyi gecebilir mi ki?Bana saha avantajini alsa bile gecemez gibi geliyor.Obra eski Paolu olarak 1 mac calabilir bence.
Bu itlere en ters gelen takim Baskonia idi.Icerdeki son 5 maclarinda da fark atmislardi fbye.
Obranin galibiyeti yok diye biliyorum deplasmanda Paoya karsi ,Pao bu sene evinde 11 mac 1 kez yenildi iceride cok iyiler sert takım elerler bence saha avantajını alırlarsa ,Baskoniada gecebilir Feneri ama ulker arenada kazanmalari lazim.
Uğur İz merak edip baktım Fener ,Ulker ile birlesip Eurolige katildigindan beri deplasmanda 7 mac yapmıs Pao ile, 7 sinide kaybetmis.