Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaybederlerse CSKA'ya kaybederler bence CSKA hariç onları zorlayacak takım yok. Darüşşafaka ve Efes'i zaten geç geriye RMA ve Oly kalıyor, bu 2 takımın da bize yenilecek derecede olduklarını göz önüne aldığımız zaman geriye bir CSKA kalıyor. Ama tabi Darüşşafaka ve Efes'tense RMA ve Oly'nin son 4'e kalması temennimdir çünkü belki tecrübeleriyle bir mücize yaratırlar.

Vay vay...final four bunların arenasında olacakmış ya. Şimdi gördüm. Alırlar herhalde artık kupayı bu sene yoksa gitsinler fenerbahce yi loserbahce yapsınlar gerçekten.

Vay vay...final four bunların arenasında olacakmış ya. Şimdi gördüm. Alırlar herhalde artık kupayı bu sene yoksa gitsinler fenerbahce yi loserbahce yapsınlar gerçekten.

Sinan Erdem'de renkdaş gelecek 10-15 yıl bizim arenamız :/

Umarım sonları 2012 de kendi evinde CL yi kaybeden Bayern gibi olur. Büyük çöküş.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Panathinaikos başkanından basketbolculara otobus cezası

ta atinadan istanbula mac kazanirim diye gelirsin , fener bir cakar hevesin kacar , 16 saatte otobusle atinaya donersin , yolda bir guzel kurdesen dokersin

Ne o çok mu sevindin, fener çakar falan!!!. Senin Galatasaraylı olup olmadığın gerçekten irdelenmeli. Sadece pilav yemek için veya belki bi işe yarar diye üye olmuş bir kuş olduğunu düşünüyorum.Sen neden her konuda bu forumdakilerden farklı düşünüyosun acaba.

Demek bizden sonra başka birisi sahalarında kupa kaldıracak.
Ve forumda ne kadar şikeci kuş sevdaları var? Burası Galatasaray forumu olduğunu sanmıştım?

Iki gun once bjk sevici diyordunuz karar verin artik

basaksehir fb yi elerse de viscaaaa yazarsam lanet olasi bozbaykus mu diyeceksiniz

birakin bu isleri

Alan dostlar var ama ben almadim . Fakat o gun cok samimi bir arkadasin dugunu var , o biletlerden biri bende finalde kesin

fenerin olup olmamasi finalde beni ilgilendirmiyor

guzel basketbol olsun yeter , kisa bir donem basketbol
hakemligi yapmistim lise donemimde , o zamandan beri ciddi sevgim olan bir spordur

Futbolda Besiktas, Baskette Fener. Agzinin tadini biliyorsun Sinan bey.

2.4 orandan oly beyi değerlendirelim.

F4'te şikecileri destekleyen Galatasaraylı değildir! Olamaz! Centilmenlik ayağına hanım oğlanlığı yapmaya, gevşekliğe, gavatlığa gerek yok!

Biz Galatasaraylıyız ulan!

Balık hafızalı olmayın. Bize karşı hakemle, federasyonla, şikeyle elimizden maç/kupa almış yavşak bir camiayı destekleyenlerin, ülkerspor sayesinde elleri paraya, kıçları rahata kavuşan sonradan görmeleri destekleyenlerin Galatasaray taraftarı olmak gibi bir vasfı olamaz!

Şerefsizlere kim koyarsa koysun, koyandan Allah razı olsun!

Doğuş'un enerjisinden faydalanmaya başlamış Perasovic ve Heurtel'e de hakim olursa bu efes 1 numaralı favori olur f4 te.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt