Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Printezis, avrupa basketbolunun en underrated oyuncusu olabilir ya. Kafa kafaya gidip almadığı büyük maç yok neredeyse.

Printezis, avrupa basketbolunun en underrated oyuncusu olabilir ya. Kafa kafaya gidip almadığı büyük maç yok neredeyse.

Euroleague'de son 20 yılın kadrosu yapılsa 4 numaraya ilk o yazılır heralde. CSKA'ya falan giderdi de adam para konusunda aç gözlü değil sanırım.

Euroleague'de son 20 yılın kadrosu yapılsa 4 numaraya ilk o yazılır heralde. CSKA'ya falan giderdi de adam para konusunda aç gözlü değil sanırım.

Abi net ya. Olympiakos'a 900 bine imza atmıştı, Fener Sinan'a o kadar veriyor Cska yapsa 2'nin üstünü rahat görmüştü.

Abi net ya. Olympiakos'a 900 bine imza atmıştı, Fener Sinan'a o kadar veriyor Cska yapsa 2'nin üstünü rahat görmüştü.

Zaten geçen sene F4 bittikten sonra fenerin ilk transferi falan denmişti, yokladılar, para konusunda da anlaştılar sanırım da herifte memleket, camia sevdası mı vardır nedir anlamadım. Hatta CSKA da istedi deniyordu ki zaten çok daha önce de giderdi. Ponkrashov denen dallama bile CSKA forması giydi. Printezis'e de verirlerdi 2-3 onlar için para değil. Yıllardır top oynamayan Khryapa bile alıyordur o paraları.

Herifler Euroleague için milli takıma yollamadıkları adamlara 1 dakika bile süre vermiyor ama ülkede gündem olmuyor. Biz yapsak her şey söylenirdi. Adamları oynatsan yollamamanın mantığı olacak en azından.

Benim sinirlendiğim federasyonun ayrımcılık yapıyor olmasıydı. Fener olunca hiç bir şey denmemesi. Yoksa adamın oyuncusu, sezon içi Avrupa kupası devam ederken yollamak istemeyebilir ona bir şey demeyecektim de, şu anda gayet net sövebiliriz. Çünkü bu koşullarda milli takıma gelmemeleri büyük şerefsizlik. Zaten 1 dakika bile oynamıyorsun, gelmemen için sebep yokki. Mesela Doğuş ve Birkan gelecek, zaten oynamıyorlar.

Son düzenleme:
Kalates şunu 100 kere atsa 1 kere sokar o da cenabet efese denk geldi.

Şut atsın diye alınan Simon'a bir tane pozisyon hazırlanmadan bitirilen bir maç daha.
Günlük oyuncu performanslarıyla maç kazanır Efes arada, hepsi bu.
Ver Ledo'ya, ver McCollum'a bir şeyler yapsın mantığıyla oynanıyor. Ledo da 3/20 saha içi isabetiyle falan oynuyor zaten ortalama olarak, saçma sapan bir tarzı var. Durant sanıyor kendisini herif.

Sanssizlik da vardi , mc collum sacmalamasi da

efeste genel olarak bir kismetsizlik var , attiklari 3 lugun girmeyip rivers ve claathes in girmeyecek toplarinin girmesi . 3 atacakken atamiyorsun 5 yiyorsun , bir tanesi terse olsa mac gelmisti

son hucum ise efesin kendi aptalligi , aslinda mac gelmisti ,dengesiz yakalandilar , sure azdi ama bire bir oynamasini gerektirecek kadar da degil , gerekirse orada luzumsuz bile olsa uzaktan 3 luk dene ama elinde topu patlatma

Dunstonın 3lüğü içinden çıksın,kalathes 8mt attığı girsin,valla yazık ya üzüldüm, yunanların şamaroğluna döndük baskette

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen seneki bizden farkları yok, Dunston, Stimac, Motum gibi dirençli adamları ile bir tık daha az yiyorlar o kadar. Biz de Daye'nin 40 atmasını faaln bekliyorduk maç kazanmak için.

Yaptığın en iyi şey zaten faul almak, 9 saniye var gir içeri faul al be adam, arkanı dönüp falan niye atış yapmaya çalışıyorsun?

Saras Hocama nazar değdirdik. Baskonia'nın run n gun oynayan topçuları ters geldi, zaten 80'leri gördükten sonra geri dönüş mümkün değildi.

Anadolu Efes kapatılsın.

Cska'nın 20-7'lik serisiyle devre 41-46 bitti. Bir ara Fener %70 ile hücum ediyordu, bakmadım ama isabet oranlarında ilk üçtedir herhalde sene başından beri böyle atıyorlar.

Hines, bitirebilirdi aslında ama acele etti 83-83 uzatmaya gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt