Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin hocam bir devrede 58 sayısını yedi yine :asd22:

Pao'nun başkanı müthiş adam. Benchin dibinde oturuyor neredeyse taktik verecek geçen senede takımı otobüsle döndürmüştü.

Bize bile yanlışlıkla yenilecekti az daha.İyice bitmiş.

Ergin hocama saygımız sevgimiz daim olacak orası ayrı ama hatalarından hiç ders çıkarmıyor. Neden her takım bana %50-60 ile üçlük atıyor demiyor. 100 yiyerek nasıl kazanacağım demiyor. Patır patır yemeye devam.

Ergin hoca tr nin phil jacksonıdır.

Ergin hocama saygımız sevgimiz daim olacak orası ayrı ama hatalarından hiç ders çıkarmıyor. Neden her takım bana %50-60 ile üçlük atıyor demiyor. 100 yiyerek nasıl kazanacağım demiyor. Patır patır yemeye devam.

Gerçi baktım da içerde fb maçı varmış 2 gün sonra.Bu maçı kafasında vermiş olabilir.Maç seçmeleri meşhurdur kendisinin.

ergin e yarim porsiyon ıslama takdim edelim..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gergin hocam şerefsizlere saplıyor.

ergin hocaya basarılar, fenerlileri kudurtur insllah mac sonu

Şerefsizlerin basketboldaki Lugano'su bu Vesely denen şerefsizdir. Tipleri de benziyor itlerin.

Son düzenleme:
Bu mcollum gerçekten de eurolig seviyesinde değil.
Hatta efesli oyuncuların çoğu vasat.

Gün yüzü görme DURSUN!

Euroleague'de oynanan basketbolu severim, yani laylaylom oynanan NBA normal sezonundan daha keyifli gelir bana her zaman ama organizasyonun kendisi harbiden artık çok şerefsiz bir oluşum. Parayı veren alenen kollanıyor. Hafta için Pappas'a yaptığı blok(????), şimdi Stimac'a yapılan. Yani hele şunu görememek inanılır gibi değil, resmen kasıt var, görmeme imkanı yok 3 çift gözün çünkü etraflarında kimse de yok Vesely ile Stimac'ın.

Normalde mola almayan aslan hocam 8 sayı gerideyken 33 saniye kalmışken mola aldı. :oley:

Aslan hocam bana kapak yaptı, mola dönüşü 3 saniyede üçlük buldu 20 saniye kala da top kaybı yaptırdı, şimdi bir mola daha aldı, fark 5.

Edit: Yetmedi.

Son düzenleme:
CSKA 33-11 Real Madrid ilk periyot.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt