- 4 Ağustos 2009
- 90.116
- 71.024
- 5.188
Saras hocam yarı finalde baskonyayi geçip finale yürüyecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saras hocam yarı finalde baskonyayi geçip finale yürüyecektir.
3te bitiyor.Saras hocam yarı finalde baskonyayi geçip finale yürüyecektir.
Baskonia bugün kaybederse Fenere bitiyor mu seri? Yoksa 4 yapan mı kazanıyor?
basKONYA şov yapıyor dakikalardır sayı atamıyor fdogus
Baskonia süre eriteyim derken fark eridi mal mal hücumlar yapıyolar
koydular obranın çocuklarına.
Geçen yıl taş gibi baskonia varken serkanın gazıyla pana gelsin istedik panaya vurup geçtiler neyse ki bu sezon uğramıyor buralara serkan.

Gecen sene pao serisinden sonra takip etmiyorum euroligi ,Fenerbahcemizin onunde durmanin imkansiz oldugu realitesi ile yuzlestim.Fener 3 senedir ceyrekte Maccabi,Real ve Pao'yu 3-0'la gecmisti.Ilk defa ceyrekte mac verdiler.Ha yine gececekler ama Baskonia bunlara ters geliyor bu bir gercek.
@Serkan Şafak Sana gecen sene Baskonia'yi payidar edelim demistim.
Gecen sene pao serisinden sonra takip etmiyorum euroligi ,Fenerbahcemizin onunde durmanin imkansiz oldugu realitesi ile yuzlestim.
Final macinda fenerli dostlarimizin coskusuna ortak olabilirim belkiGecen sene pao serisinden sonra takip etmiyorum euroligi ,Fenerbahcemizin onunde durmanin imkansiz oldugu realitesi ile yuzlestim.
Ben de tek mac izlemedim bu sene.
Bir yanın Göztepe bir yanın Fenerbahçe!Burası Galatasaray forumu üstad hatırlatayım dedim.Gecen sene pao serisinden sonra takip etmiyorum euroligi ,Fenerbahcemizin onunde durmanin imkansiz oldugu realitesi ile yuzlestim.