Turkish Airlines Euroleague Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın voleybol ve Erkek basketbola yatırım yapmalı diğer branşlarda alt yapı- oyuncu yetiştirme özelinde olmalıyız diye düşünüyorum. Ergin Ataman'da tekrar GS'ye gelmeli.

Kadın voleybol ve Erkek basketbola yatırım yapmalı diğer branşlarda alt yapı- oyuncu yetiştirme özelinde olmalıyız diye düşünüyorum. Ergin Ataman'da tekrar GS'ye gelmeli.

Zaten basketbolda ciddi yatirim yapsak, Ergin hocamiz gelir.

Ama ben onu bir NBA takiminda gormek istiyorum, Bucks gibi.

Efesin genel menajeri fenerli İsmail senol doldurmustur fenerli arkadaşlarını salona şaşırmaniz hata.

2009 yılından bugüne kadar efes 4 defa lig şampiyonu olmuş hepsi ataman ile..2019-2024 arası 2 euroleague şampiyonluğu,1 euroleague finalleri var Ataman ile..Bir de tamamlayamayan efsane bir 2019-20 sezonları var adam domine etti efes ile o dönemi..

Kazandığıniz tüm başarılar bu adamla insan utanır yav bu adama olumsuz tezahürat yapmaya...Kenarda öyle ekstra birsey de yapmadı sadece klasik kendi oyuncularına arada saydiriyordu çok büyük terbiyesizlik..

Ergin Hoca’ya “Mola alsana” diyen yawşakların fbli olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Bir kere tezahurat fblilerle özdeşleşmiş tezahurat, efesli birisi Ergin Hocaya tepki koyacaksa bile o cümle ile koymaz.

puu abv fenefes

3-5 kisi bagirdi diye mi bu trip.

Yunanlara koyup geçeceğiz kimse Turkun önünde duramaz!!

2009 yılından bugüne kadar efes 4 defa lig şampiyonu olmuş hepsi ataman ile..2019-2024 arası 2 euroleague şampiyonluğu,1 euroleague finalleri var Ataman ile..Bir de tamamlayamayan efsane bir 2019-20 sezonları var adam domine etti efes ile o dönemi..

Kazandığıniz tüm başarılar bu adamla insan utanır yav bu adama olumsuz tezahürat yapmaya...Kenarda öyle ekstra birsey de yapmadı sadece klasik kendi oyuncularına arada saydiriyordu çok büyük terbiyesizlik..
Efesli görünümünde fbli itlerdir onlar.

Malum takım efesi de arkabahçesine çevirmiş demek. Adamların yayılmacı politikası tam hızla devam ediyor. Herkesi kendi şemsiyeleri altına topluyorlar holding gücüyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt