Turkish Airlines Euroleague Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali koc çıkışta armayi öpmüş
Lan ezik daha bir mac daha var
Bizim baskan olsa hic birsey bitmedi konsantrasyon derdi
Finalde kim gelirse bunlara döşer
Ozellikle monaco gelirse fenere cok ters gelir kadro derinlikleri yuksek
Mike James faktorude var

Bu maçtan bağımsız basketbol hakkaten leş bir spor. 3lük atarsan kazanıyosun atamazsan kazanamıyosun eskiden guardla pivot arasında çok güzel ikili oyunlar vs olurdu şimdi onlar da kalmadı geçen bir nba maçı izleyeyim dedim 5-6 dk dayanabildim ya hızlı hücum oluyo ya 3lük izlenecek bir tarafı kalmamış.

bu loser fener'in o mallığını ergin ataman'a karşı anca başka bi cimbomlu bitirebilirdi. yıllardır boklu karşıyaka'da oynayıp orayı ihya eden has cimbomlu herif onun bunun cebine para sokmak için açık tutulan şubelerin yöneticilerinin dikkatini çekmeyince en son fener'e düşüp onları da avrupa şampiyonumtrak etti. ergin ataman bugüne kadar fener'le tek başına savaşıyodu ama işin içine galatasaray'ın haramyedi yöneticileri de çıkınca adam daha fazla direnemedi. bu başarıda fenerli yöneticiler kadar bizim başkan ve kırbıyık yöneticilerinin de payı vardır. pazar günü bu kupayı da yenikapı'ya getirsinler de aslan paylarının olduğu tüm kupaları orda kaldırsınlar bari.

Bu maçtan bağımsız basketbol hakkaten leş bir spor. 3lük atarsan kazanıyosun atamazsan kazanamıyosun eskiden guardla pivot arasında çok güzel ikili oyunlar vs olurdu şimdi onlar da kalmadı geçen bir nba maçı izleyeyim dedim 5-6 dk dayanabildim ya hızlı hücum oluyo ya 3lük izlenecek bir tarafı kalmamış.
1000025463.webp

Bu mactan önce şampiyonluğun favorisi olydi. Değişen bir şey yok. Fener sanki bir bok oynayıp kazanmış gibi havalanmalari armutluk.
Arada sevinsin abi garibanlar.20 senede o kadar para döküp arada kupa alip,final oynasinlar bi zahmet

Şampiyon olan 1.8 milyon Euro alacak..

CL ayak bastı parasının %10 u kadar..

Arada getiri anlamında çok ciddi bir uçurum var..

Yıllara sari, sağlam bir zengin sponsorluğu olmalı.. Yoksa buraya yatırım yapmanın bir anlamı yok..
Koc gibi parasini heba edecek bir akilsiz cikar mi bilmem.

Bu ne?
Tamam aklıma geldi mafya bir oluşumun sadece belli başlı bir kesime dağıttığı hak ile senelik 30 milyon euro para harcamalarını sağlayarak ucunda 3 milyon euroluk ödülün dağıtıldığı turnuva.

Ayrıca fetullahın gelir kaynakları ile alınmış basketbolcu, saha ve buna bağlı olarak kapatılan basketbol kulübünün haklarının devredildiği, insanları fetullahçı olmakla suçlayan son kalesporluların kafasını kuma gömdüğü bir oluşumun yarıştığı turnuva.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt