Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sporu takip edenin kendisine saygısı yoktur mesela ben.
Bu maçtan bağımsız basketbol hakkaten leş bir spor. 3lük atarsan kazanıyosun atamazsan kazanamıyosun eskiden guardla pivot arasında çok güzel ikili oyunlar vs olurdu şimdi onlar da kalmadı geçen bir nba maçı izleyeyim dedim 5-6 dk dayanabildim ya hızlı hücum oluyo ya 3lük izlenecek bir tarafı kalmamış.
Arada sevinsin abi garibanlar.20 senede o kadar para döküp arada kupa alip,final oynasinlar bi zahmetBu mactan önce şampiyonluğun favorisi olydi. Değişen bir şey yok. Fener sanki bir bok oynayıp kazanmış gibi havalanmalari armutluk.
Koc gibi parasini heba edecek bir akilsiz cikar mi bilmem.Şampiyon olan 1.8 milyon Euro alacak..
CL ayak bastı parasının %10 u kadar..
Arada getiri anlamında çok ciddi bir uçurum var..
Yıllara sari, sağlam bir zengin sponsorluğu olmalı.. Yoksa buraya yatırım yapmanın bir anlamı yok..
Bu mactan önce şampiyonluğun favorisi olydi. Değişen bir şey yok. Fener sanki bir bok oynayıp kazanmış gibi havalanmalari armutluk.
Parayi veren dudugu calar. Varsa Koc gibi bir enayi, versin o zaman para.Gelir getirmediğini bende biliyorum adamların her sene final four oynaması sinir bozuyor.
Euroleague'e katılmak için en azından bir çaba göstermemiz gerekiyor.
Sayemizde basketbolu öğrendiler fena mı?Fenerbahçe spor kulübü arkadaş
Bu sporu takip edenin kendisine saygısı yoktur mesela ben.