Türkiye, 2026 Dünya Kupası'ndan Elendi

Sorumlu(lar) kim?

• Kullanılan toplam oy
    110
  • Anket kapatılmış .
Vallahi Hıncal Uluç en iyisini yapıyormuş. Bizim topçular pohpohlamaya hiç gelmiyorlar.
Rahmetli en başından bu takım gruptan çıkamaz derdi.
Valla benim aklımdan da direk Hıncal reyiz geldi

King olurdu şu an her muhabirin gazı verdiği ortamda

“Benim milli takımım bu UTANÇ! futbolu ile Amerika karşısında kupaya veda edecek”

sorumlu başta hacıosman gibi bi herifi futbolun başına sürükleyen tüm süreçlerin müsebbibi olan ülkenin kendisidir, sonrasında aktürkoğlunu fln kadroya çağıran montella olduğunu söylemek mümkün

oynanan iki oyun da ülkenin sosyo politik durumunun net bir zihinsel yansıması idi, takımın gülünç durumu da bu şekilde açıklanabilir

sorumlu başta hacıosman gibi bi herifi futbolun başına sürükleyen tüm süreçlerin müsebbibi olan ülkenin kendisidir, sonrasında aktürkoğlunu fln kadroya çağıran montella olduğunu söylemek mümkün

oynanan iki oyun da ülkenin sosyo politik durumunun net bir zihinsel yansıması idi, takımın gülünç durumu da bu şekilde açıklanabilir
Vah
Vah benim emir satom vah

Tarihi başarısızlık bu. Tff başkanı istifa etmeli, hoca kovulmalı. Hakan, merih gibi oyuncular bir daha milli takıma alınmamalı

Daha konvoy olayında siyaset işleri yapmayın etmeyin dediğimizde yoo çok güzel denilmişti. Kaçınılmaz son

Siyasetin öne çıkıp övebileceği ne ekonomi, ne sanayi, ne de dış politika olmadığı için en ufak parlayan başarı olunca hemen kendi eserleriymiş gibi öne çıkıyorlar.

Biz bugün Şampiyonlar Ligi kupası alsak, o kupayı Ak Saray'da 6 ay tutup gelen konuklara 'Bizim futbol projemizin ürünü' diye gösterirler

Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin futbolun en önemli kuralıdır belki. Portekiz Euro 2016'da grubunu 3 beraberlikle en iyi 3.lerden olarak çıktı sonraki maçları da penaltılarla uzaktan gollerle duran toplarla falan kazanmayı başardı. Tarih Portekiz şansla, kötü futbolla şampiyon oldu yazmayacak. Portekiz şampiyon oldu diye yazacak. Euro 2004'te Yunanistan yine aynı taktikle şampiyon oldu. Kadron Fransa gibi über oyunculardan oluşmuyorsa bu mentalle ilerlemeliydik. Ama biz Türkiye'yiz savunma yapmaz yaptırırız gibi rasyonel ve pragmatist olmayan bir futbol anlayışıyla iki maçı da gol atmadan kaybettik.

Önce bu ülkenin haddini bilmesi lazım.

1 numaralı suçlu açık ara montella

ama beyler şunu da görün almanya olmasa türk futbolu bitik

ardayı kenara koyuyorum ama içerden yetişen en iyi oyuncu barış ki seviyesi belli

arkadan da kimse gelmiyor

daha kötü bir süreç gelirse şaşırmayın
Hedef önemi. Ufacık veletler imza için para konuşur olmuş.
Mal bir rakibimiz var ve buna çanak tutan bir yönetim olduktan sonra türk futbolcusunun yetişmek gibi bir gayesi yok ki.
Kerem deren adam kim ki 7 milyon alıyor arkadaş. Önce bu sorgulanmalı.

Az silkelenen benim neyim eksik diyor doğal olarak.
Sermaye elemanlarından korktukları kadar allahtan korkmayan adamlarla bu kadar.
5 sene önce ali istedi veletler sonuncu oldu diye rezerv lig 6. haftada mı ne kapatıldı.

Türk futbolcusunun yetişmesi için en önemli hamlelerden birisi alt liglerde alt takımların yer alabilmesi.
17 dakika oynayan genç ile bir şeyler yetişmez. Üst seviyede yarışan kulüplere de yarışmayı bırakın yav oyuncu yetiştirin de diyemezsin.
Bunu derken de Türk futbolcusunu çok yetenekli ve başarılıymış gibi de yüceltecek kurallar alırsan sonuç bu olur.

rte hacıosman'ın devam etmesini isterse büyük ihtimal hacıosman köylüsü şenol güneş'i milli takımın başına getirecek.

1 numaralı suçlu açık ara montella

ama beyler şunu da görün almanya olmasa türk futbolu bitik

ardayı kenara koyuyorum ama içerden yetişen en iyi oyuncu barış ki seviyesi belli

arkadan da kimse gelmiyor

daha kötü bir süreç gelirse şaşırmayın
Bunun ile ilgili fikrim şu. Her takım seviye fark etmeksizin süper ligden amatöre kadar ilk 11 tane 22 yaş altı, alt yapıdan çıkmış oyuncu oynatmak zorunda olmalı. Bu şekilde her takım oyuncu yetiştirmek zorunda olur

En iyi 3. ler arasina girme ihtimalimiz harbi 0 mi su an kesin elendi falan yaziyor .. Bu takimdan bir bk olmaz da sirf meraktan sordum matematiksel olarak da yok mu diye

En iyi 3. ler arasina girme ihtimalimiz harbi 0 mi su an kesin elendi falan yaziyor .. Bu takimdan bir bk olmaz da sirf meraktan sordum matematiksel olarak da yok mu diye
Iki ekibe de yenildik rts en iyi 3. degil en kötü 3. olma ihtimalimiz bile yok. Iki macta sonunculugu garantiledik.

Tarihin en karakterli milli takımı değil miydi bunlar.

Galatasaray Turk futbolunun lokomotifidir. Hocasi genc oyuncu yetistiremem diyorsa bu sonuctan bastan asagi herkesin sorumlu tutulmasi gereklidir.

Milli takim marsinda mars yazip buna ucak, tank helikopter vs olan bir yerde fazlasini beklemek garip olurdu zaten. Top oynamak degilki bunlarin yaptigini sandigi savasa gitmek.

O bu degil bu sahte savas kahramanlari yuzunden gercek sporcu kvaraya yazik oldu.

Hala inanamiyorum

Lider oluruz diyorduk daha 3 mac olmadan sonunculugu garantiledik

Kafalarin gitmesi lazim. Montella iho out!!

Geri
Üst Alt