Haber Türkiye, 24 Yıl Sonra Dünya Kupası'na Katılıyor!

Dünkü tinerci ve şikeci paylaşımlarını gördükten sonra hepsinin abv versin diyorum. orkun ve kerem i dağlara taşlara sığdıramayanlar Uğurcan 90 da sarı kart gördü diye zamandan çaldı diyerek dalga geçiyorlar. Apo sakatlığında yerde yatmasına laf söylüyorlar. Barış'a ağza gelmedik şeyler yazıyorlar. Uğurcan olmasa ilk yarıdan bitecekti maç halbuki.

Kimse kusura bakmasın. Dünde aynı fikirdeydim bugünde. Kosova gitseydi daha çok sevinirdim.

Bu şerefsiz iki camia o kadar nefret tohumu ekti ki eskisi gibi olmayacak artık bazı şeyler. Oyuncuların içinde bile bu hissediliyor. Dünü bırakın bu sene kaç maçta arda denilen velet kaç defa Barış araya koşu yapsa bile ona top atmama huyunu devam ettiriyor. Dünde vardı bu pozisyon.

Bu milli takım benim tuttuğum takım olamaz. O duyguyu bende öldürdüler. Kulüpçülük ve siyaset üzerine kurulan bir takım oldu.

En azından benim açımdan böyle artık.

Bir oluruz yolunda, şimdiden büyük heyecan var. Zaman nasıl geçecek turnuvaya kadar? Maç saatlerinde işi gücü bırakacağız; her ne yapıyorsak bırakacağız ve maçları takip edeceğiz. Ülkece bunu başarmalıyız. Güzel yaz ikliminde sokakları inleteceğiz.

Lisede hazırlıktaydım 2002’de. İngilizce video falan izlettiklerinden sınıfta televizyon vardı. Oradan açıp izlerdik ulan ne şanslıymışız.

kaç mevsim bu günü bekledik zaferleri gözledik aman aman aman

1775064286879.webp

Ne tabii’si ya dünya kupası açık kanaldan izlenir.

euro 2008 panini albümünü bi gazete bedava dağıtmıştı bi kaç paket çıkartma ile beraber almıştım iyi hatırlıyorum.
Bende 2002 albümü komple full vardı. Sabahları Alman bakkallardan sticker alıyordum okula giderken hep. Başka eve taşınırken annem atmıştı herhalde ona çok üzülmüştüm.

Çıksın da bundan alırım bu sefer yine. Soncuta 24 yıl sonra ilk defa katılmışız hatıra olsun.

Geri
Üst Alt