Türkiye Basketbol Federasyonu ve Sorumlulara Açık Uyarı!

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray Odeabank ve Fenerbahçe Kadın Basketbol takımları, bu akşam Türkiye şampiyonluğu yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyorlar.

İki takım arasında Çarşamba akşamı oynanan üçüncü maçta yaşanan müessif olayları göz önüne alarak, hem Türkiye Basketbol Federasyonu, hem de bütün ilgili ve sorumluları, bu akşamki maç öncesinde uyarmayı görev biliyoruz.

Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde yapılan üçüncü karşılaşmada, salondaki taraftarların maç boyunca doğrudan sporcularımıza ve kulübümüze yönelik kötü ve küfürlü tezahüratlarını önlemek için hiçbir girişimde bulunulmaması ve maçın sportmenlik dışı bir ortamda sonlanmasına izin verilmesi, bu uyarıyı yapmamızı zorunlu kılmıştır.

Benzer salon olaylarında, gerekli disiplin yönetmeliği gereği, hemen ceza uygulamasına giden Federasyon kurullarının, bu maçla ilgili hiçbir yaptırımda bulunmamaları ve sessiz kalmaları, federasyonun tarafsızlık ilkesine bir kere daha gölge düşürmüştür.

Çarşamba akşamki maçta, hakem tayini ve aleyhimize yapılan hakem hatalarını da dikkate alarak, bu akşam yine Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde yapılacak karşılaşmada, gerek sportmenlik dışı salon olayları, gerekse hakem kararları konusunda, TBF’yi ve sorumluları şimdiden uyarıyoruz.

Yönetimimiz, bütün ilgili kurum ve kişileriyle birlikte, gelişmelerin yakın takipçisidir.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ

Zaten bu Tbf denen kurulustan anlayan varmi? Al tff'yi vur tbf'ye.

uyarsan nolacakki gene bildiklerini okuyacaklar. 8 sene boyunca nasıl çirkeflik yaptıklarsa o devam edecek

Üç aşağı beş yukarı her final serisinde bu yazılı acıklamalarla tepki gösteririz ama iş takımı desteklemeye geldiğinde hicbir yöneticimiz salonlarda olmaz nedense. Eğer bu akşamda aynısı olursa şimdiden söylüyorum, yavas yavas kendimizi en kötü görüntüye alıstıralım.

Bundan önce göz göre göre 2 sampiyonluğumuz calındı, belki daha da fazlası(takımı yakından takip edenler daha iyi bilir). Ama ben orda bile şikecilerin, olacakların sinyalini sosyal medyadan böyle bariz bir şekilde verdiklerini hatırlamıyorum. Şimdi adamlar resmen calacaz diye haber veriyor artık(hakem atamasını ve tarafımızca yapılan acıklamalara şikecilerin verdiği yanıtları kastediyorum).

Bakalım neler olacak ama benim takıma sahip cıkılmasıyla ilgili en ufak bir beklentim yok herseye rağmen. Yine serinin 3.macında olduğu gibi maca aynı kisiler gelip aynı koltuklarda oturacaklardır(sonrasınıda biliyoruz zaten).

bizim yönetim yalancı..sen daha bi hafta önce tbf başkanı ile şampiyonluk pastasını beraber kes sonra atar yapmaya kalk...o iş öyle olmuyor işte...

Eğer bugün şampiyon olursak ve bu herif Ada'ya giderse pis söverim.

Su takıma sahip cıkmayı beceremediler,Rusya'da yalnız bıraktılar simdi takım baskı altında,yine uzaktan izliyorlar.

Geri
Üst Alt