Türkiye, EURO 2024'e Aday Oluyor!

Cevap veremeyip 12-14yaş ergenlerine dönüşmek de senden beklenirdi Mehmet Bokat :asd:

Türkiye'de düzenlenmesine daha önce düzenlenmesine engel olan şikeci Platini'den el almış. Ne diyeyim Allah akıl fikir ve hidayet versin.

Türk forumunda, hele de Galatasaray forumunda bu lafı edersen tabiki alırsın cevabını. Ne kadar organizasyon varsa alalım isteyeceğine ettiği lafa bak.

Almanya varken bize mi verecekler :) :red:

İçi boş bir tartışma. Türkiye'de yaşıyoruz diye niye at gözlüğüyle bakmak durumundayız ki olaya zaten bizi bu hale getiren tuhaf sanrılarımız oldu aslında biz süperiz çekemiyorlar o yüzden hep böyle bla bla bla.. Şu şartlar altında Türkiye'de herhangi bir uluslararası organizasyon hiç bir açıdan sağlıklı değil ve bunun suçlusu o bu değil bizleriz bu kadar basit. Şu özgüvene sahip olduğumuz kadar öz eleştiriye de sahip olsak keşke.

Normal şartlarda bu ülkede bir turnuva düzenlenmesini her zaman istemişimdir. Tesis olarak stadyum olarak ülkenin sonunda hazır olduğunu düşünüyorum da bu sefer de başka konularda hazır mı asıl sorulması gereken soru budur. Son 1,5 yılda ciddi 50 terör olayı yaşamış, daha 6 ay önce kendi meclisi yani bir nevi kalbi uçaklarla bombalanmış, ülkeyi iyice kutuplaştıracak bir anayasanın oylamasının gündemde olduğu ve turizm ile ekonominin yerlerde süründüğü güvensizlik ortamının had safhaya ulaştığı bir ülkeye turnuva verirler mi? Hiç sanmıyorum.

Her şey normal seyrinde olsa dahi bize kolay kolay turnuva vermezler bir de üstüne böyle bir vaziyet ortaya çıkınca pek mümkün görünmüyor. Bu ülkenin vatandaşı olarak ben dahi 6 ay sonrasını göremiyorum diyorsam elin Uefa'sı Fifa'sı hiç düşünmeden üstünü çizer.

Nihayet mantikli ve objektif mesajlar gelmeye basladi. Irkciligin dibine vurarak büyük turnuva alinmaz. Kimse de vermez, bu böyle biline!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Aynen ya, 2006 süperdi ama aradan 11 yil gecti nerdeyse, insallah Almanya alir. Bu sefer final biletide alacam ne pahasina olursa olsun ;). Muhtemelen berlinde olur yine.

2006 yi hatirlatma bana.. Bana göre 2010 ve 2014 e 1000 basar. Orda Nasil olamadik Milli takim ile..

İçi boş bir tartışma. Türkiye'de yaşıyoruz diye niye at gözlüğüyle bakmak durumundayız ki olaya zaten bizi bu hale getiren tuhaf sanrılarımız oldu aslında biz süperiz çekemiyorlar o yüzden hep böyle bla bla bla.. Şu şartlar altında Türkiye'de herhangi bir uluslararası organizasyon hiç bir açıdan sağlıklı değil ve bunun suçlusu o bu değil bizleriz bu kadar basit. Şu özgüvene sahip olduğumuz kadar öz eleştiriye de sahip olsak keşke.

senin bu dediklerinde herhangi bir sıkıntı yok burda dert edilen bunlar değil bariz ırkçılık yapılıyor uğur. ne olursa olsun türk devleti ve halkı küçümsenemez kendine güveni zedelenemez yoksa atatürkün bize anlatmaya çalıştığı değerlere ters düşeriz.

Mesela açıkça Türkiye'nin alması gereken turnuvayı uyduruk sebeplerle 13 ülkeye veren ve bunu muhtemelen para için veya Türk karşıtlığı yüzünden yapan Platini adına mı yapalım özeleştiriyi? Türkiye'de olay filan da yoktu o zaman.

Turnuvaya 7 yıl var ayrıca. Almanya'da daha geçen gün bütün bir havaalanı boşaltıldı. Oranının da 7 yıl sonra ne olacağını kim bilebilir?

Son olarak da zaten kimse süperiz Almanlardan daha iyi turnuva yaparız da demedi. Sadece normalde olması gerektiği gibi turnuvayı kendi ülkesinde görme temennisini dillendiriyorlar. Acaba sorunlarımız özeleştiri eksiği kadar bir yandan da aman ülkede iyi bir şey olmasında sevmediklerimiz bişey başaramamış olsun mantığıyla veya aşağılık kompleksi ile hareket etmekten de kaynaklanıyor olabilir mi?

2006 nin 2002-2010-2014 ten guzel gecmesi normal , biri uzak doguda, oteki brezilyada ,biri de afrikada

haliyle almanyada olan bir turnuva herseyiyle daha guzel olur , 1998 de guzeldi ornegin

2006 yi hatirlatma bana.. Bana göre 2010 ve 2014 e 1000 basar. Orda Nasil olamadik Milli takim ile..

Müthis bi organizasyon vardi, hergün biergartendeydik ve hava da süperdi. Muhtesem bi turnuvaydi... ispanya-tunus macini staddan izlemistim, yani ispanyanin altin jenerasyonunu taa o zaman izlemistim. Hey gidi torres hey.

​Türkiye'de olur inşallah da çoluk çocuğumuz olursa eğlence çıkar.

insallah Türkiye alir AMA gerek Tayyip gerek Terrör olaylarindan dolayi vermez FIFA. EM2016 yi hatirla 1 oyla kaybetmistik (ki Ülkenin en iyi dönemlerindeydi o basvuru yillarinda). COK zor

Mesela açıkça Türkiye'nin alması gereken turnuvayı uyduruk sebeplerle 13 ülkeye veren ve bunu muhtemelen para için veya Türk karşıtlığı yüzünden yapan Platini adına mı yapalım özeleştiriyi? Türkiye'de olay filan da yoktu o zaman.

Turnuvaya 7 yıl var ayrıca. Almanya'da daha geçen gün bütün bir havaalanı boşaltıldı. Oranının da 7 yıl sonra ne olacağını kim bilebilir?

Son olarak da zaten kimse süperiz Almanlardan daha iyi turnuva yaparız da demedi. Sadece normalde olması gerektiği gibi turnuvayı kendi ülkesinde görme temennisini dillendiriyorlar. Acaba sorunlarımız özeleştiri eksiği kadar bir yandan da aman ülkede iyi bir şey olmasında sevmediklerimiz bişey başaramamış olsun mantığıyla veya aşağılık kompleksi ile hareket etmekten de kaynaklanıyor olabilir mi?

Fakat durustce mi soyledi bilinmez ama platini olimpiyat adayligindan cekilme sartiyla bunu soylemisti , sonra ise farkli ulkelerde yapilma karari alininca, final ve yari final icin yine istanbul dendi ,yine olimpiyat adayligi sartini soyledi

boyle bir sart koymasi gereksizdi denebilir, bence de oyle , ama biz de cekmedik olimpiyat adayligini

Geri
Üst Alt